text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
BOSCH Professional brusilica u L-Boxx-u GWS 17-125 INOXIDEK000254590

Cijena
2.311,00  kn
Snažna kutna brusilica za nehrđajući plemeniti čelik. Blaga obrada plemenitog čelika niskim brojevima okretaja. Ekstremno učinkoviti 1 700 W Champion motor s 50 % većim zakretnim momentom za...

Jamstvo: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 30.09.2020

Snažna kutna brusilica za nehrđajući plemeniti čelik. Blaga obrada plemenitog čelika niskim brojevima okretaja.
Ekstremno učinkoviti 1 700 W Champion motor s 50 % većim zakretnim momentom za brzi, snažni rad. Vodeća zaštita korisnika zahvaljujući sustavu KickBack Stop, zaštiti od ponovnog pokretanja, štitniku sigurnom protiv zakretanja i redukciji vibracija. Dobro rukovanje zahvaljujući vitkom kućištu s mekanom površinom rukohvata za sigurno držanje. Štitnik, siguran protiv zakretanja – podešava se brzo i jednostavno, štiti pouzdano. Poboljšano provođenje zraka i poboljšana zaštita od prašine. Dodatna ručka s kontrolom vibracije umanjuje vibracije za 40% za rad uz najmanje zamaranje (EN 60745). Predizbor broja okretaja u 6 stupnja. Glava prijenosnika zakretna u koracima po 90°. Ručka se može primijeniti na lijevoj i na desnoj strani.
Produljite jamstvo za profesionalne Bosch električne alate!Za sve profesionalne plave električne i mjerne alate dobivate tri godine jamstva - i to besplatno!
Da bi ostvarili jamstvo od 3 godine registrirajte svoj alat u roku 4 tjedna od kupovine.
Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Isključeni su visokofrekventni alati, industrijski akumulatorski izvijači i pneumatski alati, pribor isporučen zajedno s uređajima, kao i akumulatori i punjači.
Maks. br. okr. u slob. hodu 7500 okr/min
Snaga 1700 W
Regulacija brzine Da
Brand Bosch Professional
Jamstvo 2 + 1 god
Tip proizvoda Kutne brusilice
Masa 2.4 kg