text.skipToContent text.skipToNavigation
BOSCH Professional udarni čekić s SDS-max sustavom GSH 7 VCIDEK000330027

Cijena
6.659,00 kn
Savršeno za trajno horizontalno dlijetanjeSavršeni odnos snage i težine: dovoljna snaga udaranja čak i za najtvrđe materijale uz malu težinu uređaja. Male vibracije zahvaljujući udarnom meha...

Jamstvo: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.01.2021

Savršeno za trajno horizontalno dlijetanjeSavršeni odnos snage i težine: dovoljna snaga udaranja čak i za najtvrđe materijale uz malu težinu uređaja.
Male vibracije zahvaljujući udarnom mehanizmu s optimiranim vibracijama i mehanički odvojenoj glavnoj i bočnoj ručci.
Dugi vijek trajanja zahvaljujući otpornim metalnim komponentama. Podesiva snaga udarca za optimalno prilagođavanje primjeni i materijalu.
Servisni zaslon za najavu predstojeće potrebne izmjene ugljenih četkica.
Vario-Lock: 16-struko podešavanje položaja dlijeta za prilagođavanje trenutačnoj radnoj situaciji (npr. kod primjene s dlijetima za pločice)
Konstantna elektronika za konstantnu snagu pod opterećenjem
Produljite jamstvo za profesionalne Bosch električne alate!Za sve profesionalne plave električne i mjerne alate dobivate tri godine jamstva - i to besplatno! Da bi ostvarili jamstvo od 3 godine registrirajte svoj alat u roku 4 tjedna od kupovine. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Isključeni su visokofrekventni alati, industrijski akumulatorski izvijači i pneumatski alati, pribor isporučen zajedno s uređajima, kao i akumulatori i punjači.
Prihvat alata SDS MAX
Snaga udarca 13 J
Broj udaraca 2720 u/min
Snaga 1500 W
Brand Bosch Professional
Jamstvo 2 + 1 god
Masa 8.5 kg