text.skipToContent text.skipToNavigation

KNIPEX kofer za alatID EK000255573

KNIPEX kofer za alatID: EK000255573

Najbolja kombinacija!
Uz Mastercard kartice Zagrebačke banke, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta za prvih 300 kupaca na odabranu ponudu. Vrijedi od 24.6. u 9h do 27.6.2022. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
1.319,00 kn
Izdržljivi materijal, ABS plastika crne boje. Aluminijski okvir s pretincima D za postavu alate (uključen). 3-znamenkasta bravu i dvije flip-lockove za pričvršćivanje poklopca. Jaka erg...  Saznaj više

Dostavljamo već od 10.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Izdržljivi materijal, ABS plastika crne boje.
Aluminijski okvir s pretincima D za postavu alate (uključen).
3-znamenkasta bravu i dvije flip-lockove za pričvršćivanje poklopca.
Jaka ergonomska ručka.
Držač poklopca s mehanizmom zglobne spojke
Pretinac za dokumente u poklopcu
Odstranjiva ploča s alatom u poklopcu s devet pretinaca za utiskivanje i elastičnom petljm na poklopcu; s deset tankih i jednim velikim pretincem na donjoj strani.
Podnožje, visina 55 mm, može se podijeliti umetcima; pokrovna ploča s 12 velikih odjeljaka za utiskivanje i ravni pretinac, može se pričvrstiti pritiskom na gumb
Kapacitet punjenja: 15 kg

 

KNIPEX - 135 godina tradicije - kvaliteta u svakom detalju!
Knipex kao vodeći svjetski brand kliješta koristi se u više od 100 zemalja diljem svijeta. Njemačka kvaliteta i tradicija od 135 godina prepoznata je od strane korisnika. Knipex je usredotočen na visoku kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo korisika. Konstantan tok novih ideja zaposlenika, partnera i korisnika čini KNIPEX vodećim svjetskim brandom za kliješta.Cijelu KNIPEX ponudu možete pogledati ovdje.
Brand Knipex