text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
DEWALT motorni visokotlačni perač DXPW011E, 270 bara 900 l/hIDEK000308275

Cijena
17.143,00  kn
Dewalt visokotlačni perač DXPW011E, 270bara, benzinski Honda 13kW motor, protok 900 l/h namijenjen je za pranje i čišćenje u profesionalne svrhe. Konstruiran za uporabu tamo gdje nema raspolož...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 12.06.2020

Dewalt visokotlačni perač DXPW011E, 270bara, benzinski Honda 13kW motor, protok 900 l/h namijenjen je za pranje i čišćenje u profesionalne svrhe.
Konstruiran za uporabu tamo gdje nema raspoloživog električnog napajanja. Najčešće se koristi na gradilištima, kamenolomima, parkiralištima izvan naselja poljoprivrednim i šumskim površinama, voćnjacima...
Praktičan i jednostavan za uporabu ovaj uređaj pronašao je put do zahtjevnih kupaca. Prilikom konstruiranja posvećena je velika pozornost kako bi uređaj imao dobro izbalansirane ručke za jednostavan transport na gradilištima. Montirane su velike gume za neravne ili kamenite terene. Opremljen je iznimno snažnim, robusni i provjerenim Honda GX390 benzinskim motorom.
Robusna američke izvedba pogodna za korištenje na terenu, gradilištu kao i za kućnu uporabu. Svaki detalj i iskustvo u izradi najboljih uređaja (od 1960 god.) proizvođača Annovi Reverberi s tvornicama u Italiji, Kini i Americi pripada u sami svjetski vrh. U navedenim tvornicama proizvode se uređaji za plavi Bosch, Makitu, Stanley i još mnoštvo drugih profesionalnih ponuđača visokotlačnih perača.
Pažljivim odabirom kvalitetnih materijala postiže se vrlo visoka trajnost uređaja i zadovoljstvo kupaca zahvaljujući malim troškovima održavanja. Vrsta materijala pumpe – mesing.
Mehanički sustav Con-rods, regulacijski ventil VRZ.
Dewalt visokotlačni perač DXPW011E osim manjih poslova kao što su pranje bicikala, motocikala, vrtnih alata, vrtnog i balkonskkog namještaja te namještaja za terase, ograde, vrtne staze ili kamene ploče bez problema može prati i čistiti osobna i teretna vozila, radne i poljoprivredne strojeve. Dewalt perač DXPW004E pogodan je za pranje i čišćenje vanjskih stepenica i kolnih, dvorišnih betonskih i kamenih zidova, kamp-kućica i terenska vozila, bazena i velike površine terasa, čak i za pranje kompletne fasade kuće.
Dužina crijeva 10 m
Maks. radni protok 900 l/h
Maximalni pritisak 270 bar
Snaga 13000 W
Brand DeWalt
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Visokotlačni perači
Masa 50 kg