text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL samohodna motorna kosilica s aku baterijom GE-PM 53 S HW-E Li (1x1,5Ah) Power X-Change (4-taktni motor, 2.8 kW, 53 cm, elektro start, 80 L)ID EK000232160

EINHELL samohodna motorna kosilica s aku baterijom GE-PM 53 S HW-E Li (1x1,5Ah) Power X-Change (4-taktni motor, 2.8 kW, 53 cm, elektro start, 80 L)ID: EK000232160

Cijena
3.799,00 kn
Kataloški broj: 3404810 Einhell GE-PM 53 S HW-E Li je visokokvalitetna moderna i efikasna samohodna kosilica iz nove generacije Einhell kosilica. Svestrane funkcije su kombinirane s visokokvali...  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 3404810
Einhell GE-PM 53 S HW-E Li je visokokvalitetna moderna i efikasna samohodna kosilica iz nove generacije Einhell kosilica. Svestrane funkcije su kombinirane s visokokvalitetnim komponentama i kreiraju vrhunsku simbiozu za ambiciozne hobby vrtlare.
Za pokretanje kosilice dovoljan je pritisak na gumb, nema više povlačenja užeta za paljenje. Power X-Change baterija, 1,5 Ah koja se isporučuje s kosilicom, služi za elektro pokretanje motora kosilice. Za napomenuti je da na kosilicu odgovaraju i ostale Power X-Change baterije iz PXC obitelji. Tri LED indikatora pokazuju razinu napunjenosti baterije što olakšava planiranje idučeg punjenja.
Njezin snažan jednocilindrični, 4-taktni motor generira dovoljno okretaja da košenje vrlo guste vegetacije pretvara u izrazito jednostavan zadatak na površinama do čak 1.800 m2.
Za zadovoljavanje svih potreba održavanja vrta, kosilica ima jedinstvenu 5-u-1 funkciju - košenje, malčiranje, bočno izbacivanje, stražnje izbacivanje s deflektorom i prikupljanje trave.
Kako bi se veliki travnjaci lakše obrađivali zadužen je pogon na stražnje kotače.
Ova kosilica se i jednostavno čisti. zahvaljujući priključku za vrtno crijevo, nakon korištenja je čista u svega nekoliko minuta. Uz proizvod dolazi i lopatica za čišćenje.
Vodič za Einhell kosilice možete pogledati ovdje
2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača.
Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Akcija einhellvrt2020
Tip proizvoda Motorne kosilice
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Sakupljač trave Da
Radna širina 53 cm
Preporučena površina košnje 1800 m²
Min. radna visina 25 mm
Maks. radna visina 70 mm
Centralno podešavanje visine Da
Broj položaja visine 6
Zapremnina motora 173 ccm
Snaga motora 3.7 KS
Elektro start Da
Samohodna Da
Brand motora Einhell