text.skipToContent text.skipToNavigation

PRAKTIK GARDEN samohodna motorna kosilica PG65414, 144 cm³ / 46 cmIDEK000281355

Uz naručenu kosilicu dobivaš ulje na poklon!
Za pogodnost je potrebno odabranu kosilicu i ulje ubaciti u košaricu.
Akcija vrijedi od 27.3.2021. za prvih 300 kupaca!

1.889,00 kn
Cijena
1.589,00 kn
Rotaciona samohodna kosilica za sve manje travnjake. Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje ...

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Rotaciona samohodna kosilica za sve manje travnjake.
Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja.
Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.
Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez.
Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću.
Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru ili košnja sa stražnjim izbacivanjem trave.
Košara velike zapremine je izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala.
Ovaj model je opremljen priključkom na koji može biti spojeno standardno crijevo za vrt pomoću brze spojnice kako bi čišćenje nakon upotrebe bilo što jednostavnije i lakše.
Preporučuje se za travnjak površine do 1.000 m²
PRAKTIK GARDEN - 3 godine jamstvaPraktik Garden alati konstantnim unapređenjem programa pokrivaju potrebe svih korisnika pružajući kvalitetu i pouzdanost u obavljanju poslova, pružajući povoljan omjer uloženog i dobivenog za svakog korisnika. Svakom kupcu pružamo jamstvo od 3 godine na program benzinskih kosilica i benzinskih trimera, osigurane rezervne dijelove i centralni servis sa stručnim osobljem. Dodatna pogodnost je BESPLATNI prikup alata na području HR, na vašoj kućnoj adresi, unutar jamstvenog roka, te servis izvršavamo u razumnom roku.
Brand motora Praktik
Samohodna Da
Elektro start Ne
Snaga motora 3.4 KS
Zapremnina motora 144 ccm
Broj položaja visine 8
Centralno podešavanje visine Da
Maks. radna visina 75 mm
Min. radna visina 25 mm
Preporučena površina košnje 1000 m²
Radna širina 46 cm
Sakupljač trave Da
Brand Praktik Garden
Jamstvo 3 god
Tip proizvoda Motorne kosilice
Akcija praktikgarden