text.skipToContent text.skipToNavigation

PRAKTIK GARDEN samohodna motorna kosilica PG65418, 196 cm³ / 51 cm - Varijabilna brzinaIDEK000281353

Uz naručenu kosilicu dobivaš ulje na poklon!
Za pogodnost je potrebno odabranu kosilicu i ulje ubaciti u košaricu.
Akcija vrijedi od 27.3.2021. za prvih 300 kupaca!

3.099,00 kn
Cijena
2.659,00 kn
Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje ...

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 11.05.2021

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka.
Benzinski četverotaktni motor ima optimalnu snagu da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja.
Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.
Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez.
Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja.
Svi kotači imaju ugrađene kuglične ležajeve, što u kombinaciji sa velikim kotačima osigurava nesmetan rad na svim visinama trave ili konfiguracijama terena.
Pogon na zadnje kotače pruža izuzetno komforan rad i pri dužem košenju.
Ugrađeni pogonski sklop na ovoj samohodnoj kosilici je od renomiranog svjetskog proizvođača GT ( General Transmissions ) koji spada u sam vrh po kvaliteti u svijetu, te osigurava vrhunske performanse i izdržljivost.
Kod ovog modela moguće je podesiti samu brzinu kojom se kosilica kreće prilikom rada. Tako da korisnik sam izabere najoptimalniju brzinu kojom će kositi i tako prilagoditi svoj korak hoda sa brzinom kosilice.
Na taj način će se izbjeći efekt da trčimo za kosilicom ako je ona brža od nas ili da je guramo ako je ona sporija od nas.
Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću. Na prednjem dijelu kućišta nalazi se maska koja je izvedena u obliku češlja, a doprinosi boljoj raspodjeli trave i usmjeruje je direktno na nož.
Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od četiri moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru, košnja sa bočnim izbacivanjem trave, košnja sa stražnjim izbacivanjem ili košnja sa malčiranjem trave.
Košara velike zapremine je izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala.
Ručke je moguće podesiti u željeni položaj pomoću dvije kopče.
Poseban dodatak na ručkama je i držač za piće te spremnik za sitan pribor.
Ovaj model je opremljen priključkom na koji može biti spojeno standardno crijevo za vrt pomoću brze spojnice kako bi čišćenje nakon upotrebe bilo što jednostavnije i lakše.
Preporučuje se za travnjak površine do 1.800 m²
PRAKTIK GARDEN - 3 godine jamstvaPraktik Garden alati konstantnim unapređenjem programa pokrivaju potrebe svih korisnika pružajući kvalitetu i pouzdanost u obavljanju poslova, pružajući povoljan omjer uloženog i dobivenog za svakog korisnika. Svakom kupcu pružamo jamstvo od 3 godine na program benzinskih kosilica i benzinskih trimera, osigurane rezervne dijelove i centralni servis sa stručnim osobljem. Dodatna pogodnost je BESPLATNI prikup alata na području HR, na vašoj kućnoj adresi, unutar jamstvenog roka, te servis izvršavamo u razumnom roku.
Brand motora Praktik
Samohodna Da
Elektro start Ne
Snaga motora 6 KS
Zapremnina motora 196 ccm
Broj položaja visine 8
Centralno podešavanje visine Da
Maks. radna visina 80 mm
Min. radna visina 30 mm
Preporučena površina košnje 1800 m²
Radna širina 51 cm
Sakupljač trave Da
Brand Praktik Garden
Jamstvo 3 god
Tip proizvoda Motorne kosilice
Akcija praktikgarden