text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL robotska kosilica FREELEXO 400 BTID EK000441969

EINHELL robotska kosilica FREELEXO 400 BTID: EK000441969

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
4.399,00 kn
Cijena
4.199,90 kn
Kataloški broj: 3413948 Einhell FREELEXO 400 BT robotska kosilica član je obitelji Power X-Change visokih performansi koja pruža neograničenu fleksibilnost unutar obitelji s...  Saznaj više

Dostavljamo već od 11.07.2022

Jamstvo: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 3413948

Einhell FREELEXO 400 BT robotska kosilica član je obitelji Power X-Change visokih performansi koja pruža neograničenu fleksibilnost unutar obitelji sustava. Litij-ionske punjive baterije iz serije mogu se kombinirati sa svakim uređajem iz sustava. FREELEXO se kontrolira putem aplikacije i Bluetootha, a postavke robotske kosilice mogu se postaviti prema individualnim zahtjevima. Osim toga, ima intuitivnu tipkovnicu. Korištenjem aplikacije vrijeme rada Einhell FREELEXO kosilice može se precizno programirati za svaki određeni dan. Kako bi ga zaštitili od krađe, robotska kosilica ima zaštitu PIN kodom i signal upozorenja. Automatski se vraća i puni se od strane jedinice za punjenje ako je potrebno. Koristeći višezonski način košnje, ova robotska kosilica prikladna je čak i za složene vrtove nepravilnog oblika. Sustav sigurnosnih senzora ima senzore za udar, nagib i podizanje tako da robotska kosilica sama detektira prepreke. Ima integrirani senzor za kišu. Robotska kosilica ima mogućnost podešavanja visine košnje između 20 mm i 60 mm i prikladna je za nagibe do 35%. Za udoban transport tu je ručka za nošenje. FREELEXO 400 BT uključuje sve što je potrebno za instalaciju i rad Einhell robotske kosilice serije FREELEXO. Pogodan je za travnjak do 400 m². Opseg isporuke uključuje bateriju od 2,0 Ah, 120 m žice, 170 kuka za pričvršćivanje, 3 oštrice i 4 spojne stezaljke.

 

Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Robotske kosilice
Jamstvo 2 + 1 god
Brand Einhell
Radna širina 18 cm
Preporučena površina košnje 450 m²
Min. radna visina 20 mm
Maks. radna visina 60 mm