text.skipToContent text.skipToNavigation

ECHO motorna pila CS-310ES/35ID EK000328509

ECHO motorna pila CS-310ES/35ID: EK000328509

Late night shopping traje od 3.12. do 5.12.2021. od 20h do 8h ili do isteka zaliha.
Količine su ograničene.

Cijena
1.927,99 kn
EASY START - tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja. DIGITAL CDI - jamči optimalne performanse paljenja u ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 07.12.2021

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

EASY START - tehnologija smanjuje napor potreban za pokretanje motora. Bez povratnog udara kod paljenja.
DIGITAL CDI - jamči optimalne performanse paljenja u svim uvjetima.
G-FORCE - zahvaljujući jedinstvenoj G-FORCE tehnologiji, ECHO pile postižu veće performanse, izvrsno ubrzavanje i duži vijek trajanja. To je sustav prisilnog vađenja prljavštine iz područja filtera za zrak. Zahvaljujući ovom sustavu, produljeno je vrijeme potrebno bez čišćenja filtera i servisiranja.
PODRŽNI ZUPCI - motorne pile s ovim oznakama označavaju opremljenost za precizno rezanje.
FAST IDLE - za pokretanje pile u hladnom pogonu.
BOČNO ZATEZANJE LANCA - mogućnost zatezanja lanca za precizniji rez i dugovječniji rad pile.
DOBRA EMISIJA CO2 - Optimalna učinkovitost goriva.
PROCES POWER BOOST - jednostavan, iznimno moćan princip dizajna koji poboljšava energetsku učinkovitost ECHO lančanih pila i osigurava dobru emisiju ispušnih plinova.
LANČANA KOČNICA - lančana kočnica je najvažniji uređaj za smanjenje rizika od ozljeda povratnih udaraca. Lančana kočnica ECHO motorne pile CS-310ES/35 zaustavlja lanac i motor u frakcijama sekunde.
UČVRSTITE LANAC PILE - ispravna napetost lanca služi za sigurnost nosača motora i smanjuje znakove trošenja. Napetost lanca treba provjeriti prije početka rada.
NAJBOLJI OMJER TEŽINE I PERFORMANSE PROIZVODA - u visinama stabla nema mjesta za nezgrapne i robusne strojeve velikih dimenzija, nepraktičnih i teških. Pila mora biti lagana, malih dimenzija i velike moći. Upravo CS-310ES/35 ima sve to. Težine samo 4 kilograma, uspješno će riješiti svaki zadatak među krošnjama.

ECHO ESENCIJA
Već više od 70 godina proizvodimo izdržljive i pouzdane proizvode. Sve počinje s inženjerima koji razumiju zahtjeve aplikacija i optimiziraju performanse, trajnost i ergonomiju. Slijede ih ljudi u proizvodnji koji su ponosni na ono što rade: stvaraju komponente prema zahtjevnim specifikacijama i sklapaju ih u proizvode vrijedne ECHO imena.
Motor je srce proizvoda i mi kontroliramo cijeli proces. Naš vertikalno integrirani sustav počinje od sirovog materijala i uključuje lijevanje, strojnu obradu, toplinsku obradu, poliranje i oplatu, sve izrađeno u Japanu.
Da biste bili globalni lider, morate imati vrhunsku tehnologiju. Koristimo najnovije materijale za snagu i smanjenu težinu. Kompjuterizirani dizajn i proizvodnja dopuštaju nam da ispunimo uske tolerancije, osiguravajući superiorno prianjanje, završnu obradu i performanse. Roboti rade neumorno u suradnji s našim iskusnim suradnicima za učinkovito i koncizno sastavljanje naših proizvoda.
Prototipovi su testirani na terenu mjesecima kako bi se osiguralo da zadovoljavaju zahtjevne kriterije. Dijelovi se kontinuirano mjere kako bi se osiguralo da nema odstupanja. Sklopovi se testiraju na prikladnost te se svaki motor pokreće i mjeri kako bi se uvjerili da rade od prvog povlačenja. Nema pretpostavki i ne postoji ''dovoljno dobro''.
Masa 4 kg
Tip proizvoda Motorne pile
Jamstvo 5 god
Brand Echo
Duljina vodilice 35 cm
Snaga motora 1.5 KS
Zapremnina motora 30.5 ccm