text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorska potopna pumpa za čistu vodu GE-PP 18 RB Li-SoloIDEK000369729

Cijena
599,00 kn
Kataloški broj: 4170429 Akumulatorska potopna pumpa za čistu vodu GE-PP 18 RB član je Power-X-Change obitelji. Ova je pumpa dizajnirana za širok spektar primjena. Koristi se kao potopna tl...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 4170429

Akumulatorska potopna pumpa za čistu vodu GE-PP 18 RB član je Power-X-Change obitelji. Ova je pumpa dizajnirana za širok spektar primjena. Koristi se kao potopna tlačna pumpa s dugim kabelom, npr. u cisterni ili bunaru, i sa podesivom spojnom cijevi, npr. u posudi za kišnicu: Za zalijevanje vrta neovisno o glavnoj mreži - fleksibilnošću u upotrebi i snažnim radom. Motor visokih performansi generira visoki tlak isporuke od preko 2 bara, čineći rad s prskalicom za travnjak ili raspršivačem bez poteškoća. Teleskopska produžna cijev s praktičnim držačem i pomičnim priključkom za vodu sa zaustavnom slavinom za postavljanje vrtne cijevi prema individualnim zahtjevima je beskonačno prilagodljiva. Odvojena kutija za zaštitu od prskanja sa uređajem za ovjes i uređajem za postavljanje na zid opremljena je praktičnim držačem za odlaganje kabela na kućištu. Kvalitetno kućište pumpe i kutija za baterije izrađeni su od plastike otporne na udarce. Za rad je potrebna jedna 18 V punjiva baterija iz obitelji Power X-Change koja nije isporučena s proizvodom. Punjiva baterija i punjač dostupni su zasebno, na primjer kao praktični početni starter setovi.

Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Max dubina urona 4 m
Maks.protok 3000 l
Max visina dostave 20 m
Jamstvo 2 god