text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorski prozračivač trave GE-SC 35/1 Li - Solo Power X-Change, bez baterije i punjača (350 mm, 16 noževa) RAIDEK000401719

EINHELL akumulatorski prozračivač trave GE-SC 35/1 Li - Solo Power X-Change, bez baterije i punjača (350 mm, 16 noževa) RAID:EK000401719

1.299,00 kn
Cijena
999,00 kn
NAPOMENA: OŠTEĆENA AMBALAŽA, UREĐAJ NIJE BIO KORIŠTEN NITI IMA FIZIČKIH OŠTEĆENJA. Kataloški broj: 3420650 Einhell GE-SC 35/1 Li Solo akumulatorski prozračivač trave je snažan i...  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

NAPOMENA: OŠTEĆENA AMBALAŽA, UREĐAJ NIJE BIO KORIŠTEN NITI IMA FIZIČKIH OŠTEĆENJA.

Kataloški broj: 3420650
Einhell GE-SC 35/1 Li Solo akumulatorski prozračivač trave je snažan i pouzdan alat za Vaš vrt male do srednje veličine. 16 visoko kvalitetnih čeličnih noževa montiranih na centralnu osovinu temeljito uklanjaju korov i mahovinu u korijenu. Primjetit ćete kontinuirani napredak u izgledu travnjaka.
Brushless motor bez četkica pogonjen dvjema baterijama iz Power X-Change obitelji osigurava visoki zaokretni moment osovine. Einhell GE-SC 35/1 Li Solo akumulatorski prozračivač trave je kompatibilan i sa ostalim baterijama iz Power X-Change obitelji. Ručke prozračivača su podesive u nekoliko poteza zahvaljujuči osiguračima koji se brzo otpuštaju. Osim ručki, moguće je podesiti i radnu visinu u tri točke, ovisno o tipu tla i vegetacije. Kada se ne koristi, prozračivač se postavlja u parking poziciju koja štiti oštrice i pod u Vašoj garaži ili podrumu.
Einhell GE-SC 35/1 Li Solo akumulatorski prozračivač trave ima velike kotače koji olakšavaju posao na teškom terenu te manje oštećuju travnjak.
Kućište prozračivača je izrađeno od visokokvalitetne robusne plastike otporne na udarce.
Ručka se može sklopiti kako bi se sačuvao prostor kod skladištenja.
Einhell GE-SC 35/1 Li se može konvertirati u 3 u 1 alat dodatkom valjka za prozračivanje s kandžama i košare za travu.
Korištenje Einhell GE-SC 35/1 Li Solo prozračivača preporuča se na travnjacima do cca. 400 m2 što se može i povečati upotrebom jače baterije.
Ovaj proizvod dolazi bez baterije i punjača.
<

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Masa 9.74 kg
Tip proizvoda Prozračivači travnjaka
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Snaga 1000 W
Radna širina 35 cm
Min. radna visina 3 mm
Maks. radna visina 9 mm