text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorski trimer za travu GE-CT 36/30 Li E - Solo Power X-Change, bez baterije i punjača (2x18V, 9000 o/min, 30 cm)ID EK000231825

EINHELL akumulatorski trimer za travu GE-CT 36/30 Li E - Solo Power X-Change, bez baterije i punjača (2x18V, 9000 o/min, 30 cm)ID: EK000231825

Cijena
949,00 kn
Kataloški broj: 3411300 Einhell GE-CT 36/30 Li E aku trimer praktičan je pomagač u vrtu. Bilo da se koristi za uređenje rubova nedostupnih za vrtnu kosilicu ili za uređenje cijelog travnjaka Ei...  Saznaj više

Dostavljamo već od 09.12.2021

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 3411300
Einhell GE-CT 36/30 Li E aku trimer praktičan je pomagač u vrtu. Bilo da se koristi za uređenje rubova nedostupnih za vrtnu kosilicu ili za uređenje cijelog travnjaka Einhell GE-CT 36/30 Li E odradit će odličan posao.
Širina reza od 30 cm omogućuje korisniku da se upusti u uređenje cijelog travnjaka. Dvije Power X-Change bilo koje snage pogone motor trimera s elektronskom regulacijom do 9000 okretaja u minuti što rezultira brzim i čistim rezom trave.
Podesiva dodatna ručka, pojas za rame i dugačko aluminijsko tijelo olakšava samo korištenje, a ujedno je i preklopno kako bi kod skladištenja trimer zauzimao što manje prostora.
Glava trimera automatski izvlači nit maksimalne debljine 2 mm.
Trimer je opremljen i graničnikom kako se ne bi slučajno oštetilo cvijeće i ostalo kultivirano bilje.
Einhell GE-CT 36/30 Li E aku trimer se isporučuje bez baterija i punjača.

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Aku trimeri
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Maks. radna širina 30 mm
Tip ručke D
Napon akumulatora 18 + 18 V
Broj baterija u paketu 0 kom