text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Singer šivaća mašina Simple 3210 + Poklon knjiga o šivanjuIDEK000252909

Cijena
1.599,00  kn
 

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 25.09.2020

Simple3210.JPG
 
PREKO 165 GODINA SAMO NAJBOLJE ZA VAS

Događaj Singera, seže u davnu godinu 1850. Sve je započelo s poduzetnim Isaac Merritt Singerom, koji je prerađivao postojeće šivaće strojeve, dograđivao i poboljšavao njihovo djelovanje i upotrebljivost. Pod teškim radom i velikim troškovima, je konačno završio svoj izum, prvu praktičnu šivaću napravu. Već u prvoj godini, po njegovom iznenađenju, je Isaac Merritt Singer osnovao svoju firmu I.M.Singer & Company. Slijedila je prodaja Singerovih proizvoda po cijelome svijetu i u dvije godine, je proizvođač Singer, postao vodeći distributer šivaćih strojeva u Americi. Prvi šivaći stroj je bio prodan, za tada nevjerojatnih 100$. Slijedio je brz uspon Singerovih proizvoda i prepoznatljivosti po čitavom svijetu. Godine 1855, Singer postaje najveći proizvođač šivačih strojeva na svijetu, svoju prodaju seli na stari kontinent, u Francusku i tako tada postaje prva međunarodna tvornica, u isteku godine, preuzima prvu nagradu na međunarodnom sajmu u Parizu. Kroz godine i desetljeća, Singerov glas, samo će strmo rasti i kroz godine pridobiva glasove, kao prva, najbolje prodavana i najbolje pouzdano ime, šivačih strojeva i to drži, još i danas…
3210.jpeg
 POČNITE ŠIVATI UZ PRAVI ŠIVAĆI STROJ 


Naučiti šivati lako je i zabavno
 uz šivaći stroj SINGER® 3210 SIMPLE™, osmišljen upravo za početnike u šivanju. Ovaj šivaći stroj pružit će vam sve osnovne funkcije nužne za sjajan početak. Zbog lakog postavljanja konca, jednostavnog izbora boda i besplatnog pribora, početno postavljanje je lako i brzo! Prilagodite svoje projekte koristeći neki od 10 programa šivanja, uključujući automatsko bušenje rupica za gumbe u 4 koraka i podesivu duljinu boda. Godinama ćete uživati u radu na ovom šivaćem stroju!
 
hqdefault.jpg
 
 • LAK ODABIR BODA - Jednostavan odabir boda koji odgovara namjeni.
 • PODESIVA DULJINA BODA - Za čvrste šavove i sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine pomoću podesive duljine boda.
 • 10 PROGRAMA ŠIVANJA - Pravi bod: lakše šivanje s boljim rezultatima. Uključeni su najpopularniji bodovi: 7 osnovnih, 2 dekorativna i 1 automatska izrada rupa za gumbe u 4 koraka.
 • AUTOMATSKA IZRADA RUPICA ZA GUMBE U 4 KORAKA - Laka izrada rupa za gumbe!
 • LAKO POSTAVLJANJE KONCA - Za lako postavljanje konca jednostavno slijedite upute otisnute na stroju! 
 • 4 SNAP-ON PRITISNE STOPICE - Snap-on pritisne stopice lako se zamjenjuju  - bez odvijača.
 
Blind-Foot.png
 
 • AUTOMATSKO NAMOTAVANJE KONCA NA KALEM - Držač igle automatski se zaustavlja tijekom namotavanja konca na kalem da bi namotavanje bilo sigurno. 
 • ČVRSTA METALNA KONSTRUKCIJA - Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje.
 • IZNIMNO VISOKO PODIZANJE PRITISNE STOPICE - Iznimno visoko podizanje pritisne stopice omogućuje bolji pregled pri postavljanju višestrukih slojeva nabrane tkanine ispod pritisne stopice. 
 • ČETVERODIJELNI SUSTAV TRANSPORTNIH ZUBACA - Ovaj sustav transportnih zubaca za tkaninu osigurava podizanje i podupiranje tkanine ispred i iza stopice, čime se osigurava preciznije pomicanje tkanine. 
 
Singer-banner-eurorobot-Copy-600x300.jpg
 
 • "SLOBODNA RUKA" SA SPREMNIKOM - 'Slobodna ruka' omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima. Ugrađeni spremnik osigurava lak pristup uključenom priboru. 
 • PODESIVA ZATEGNUTOST - Sustav osigurava postojanu kvalitetu šavova, koju god vrstu tkanine koristili.
 • PRENOSIVA - Stroj ima ugrađenu ručku za prenošenje, za lakši transport. 
 
UKLJUČENI PRIBOR: Višenamjenska stopica, stopica za patentni zatvarač, stopica za šivanje rupa za gumbe, stopica za šivanje gumba, pokrovi špule s koncem (2), odvijač, podloga za krpanje, upute za izradu rubova i prošivanje, špulice (klasa 15), pakiranje igala, paralica / četka za končiće, pokrov za zaštitu od prašine s bočnim otvorima, papučica, kabel za napajanje, upute za uporabu. 
šivanje.jpg
 

Počnite šivati uz knjigu Šivanje, prepravljanje i krpanje  – praktičan vodič sa pitanjima i odgovorima.

Volite biti drugačije odjeveni? Dosta vam je konfekcijske odjeće iz trgovina? Imate odjeću koja bi uz manje zahvate ponovno bila nosiva? Ako se još niste uhvatili šivanja jer vam se čini prezahtjevnim, knjiga "Šivanje, prepravljanje i krpanjedat će Vam odgovore na sva pitanja.

Knjiga dolazi kao spas s odgovorima na 200 pitanja, koja su formirana i za početnike i za one iskusnije s iglom, korisnim savjetima stručnjaka, preglednim i detaljnim ilustracijama koje pridonose objašnjenju pojedinih tehnika. Objašnjeni su osnovni bodovi, popravljanje patentnog zatvarača, dodavanje ušitaka, krpanje jastučnica i još mnogo toga.

Novim znanjem sašijte si suknju, hlače, bluzu i majicu. Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo!
 

Brand Singer
Jamstvo 2 god
Akcija SingerAkcija