text.skipToContent text.skipToNavigation
Singer šivaća mašina Simple 3229IDEK000321824

2.799,00 kn
Cijena
2.499,00 kn
PREKO 165 GODINA SAMO NAJBOLJE ZA VAS Događaj Singera, seže u davnu godinu 1850. Sve je započelo s poduzetnim Isaac...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.11.2020

PREKO 165 GODINA SAMO NAJBOLJE ZA VAS

Događaj Singera, seže u davnu godinu 1850. Sve je započelo s poduzetnim Isaac Merritt Singerom, koji je prerađivao postojeće šivaće strojeve, dograđivao i poboljšavao njihovo djelovanje i upotrebljivost. Pod teškim radom i velikim troškovima, je konačno završio svoj izum, prvu praktičnu šivaću napravu. Već u prvoj godini, po njegovom iznenađenju, je Isaac Merritt Singer osnovao svoju firmu I.M.Singer & Company. Slijedila je prodaja Singerovih proizvoda po cijelome svijetu i u dvije godine, je proizvođač Singer, postao vodeći distributer šivaćih strojeva u Americi. Prvi šivaći stroj je bio prodan, za tada nevjerojatnih 100$. Slijedio je brz uspon Singerovih proizvoda i prepoznatljivosti po čitavom svijetu. Godine 1855, Singer postaje najveći proizvođač šivačih strojeva na svijetu, svoju prodaju seli na stari kontinent, u Francusku i tako tada postaje prva međunarodna tvornica, u isteku godine, preuzima prvu nagradu na međunarodnom sajmu u Parizu. Kroz godine i desetljeća, Singerov glas, samo će strmo rasti i kroz godine pridobiva glasove, kao prva, najbolje prodavana i najbolje pouzdano ime, šivačih strojeva i to drži, još i danas…

Počnite šivati uz pravi šivaći stroj. 
Singer 3229 je šivaća mašina koja nudi jednostavnije šivanje s boljim rezultatima. S 29 različitih programa šivanja, uključujući 6 osnovnih, 15 ukrasnih, 7 rastezljivih šavova i automatski program za gumbe u 4 koraka, šivanje više nikada neće biti dosadno. Ova elegantno dizajnirana šivaća mašina ima mnoštvo nevjerojatnih značajki, a šivanje će biti lako i zabavno za svakoga! Jednostavna za uporabu, kompaktna i lagana, ova šivaća mašina ima promjenjivu dužinu i širinu uboda, lako umetanje konca bez frustracija ili naprezanja očiju, kao i slobodnu ruku za šivanje manšeta i rukava. Kako i samo ime kaže, Singerica 3229 jednostavna šivaća mašina je stvarno jednostavna za korištenje. Visokokvalitetna konstrukcija s teškim metalnim okvirom i širokom ponudom dodataka čine sve brzo i jednostavno. Odličan izbor za sve početnike u šivanju ili fantastičan poklon za nekog tko je već iskusan u šivanju.

LAK ODABIR BODA - Jednostavan odabir boda koji odgovara namjeni
PODESIVA DULJINA BODA - Za čvrste šavove i sprječavanje nabiranja svakog tipa tkanine pomoću podesive duljine boda.
29 PROGRAMA ŠIVANJA - 29 programa šivanja omogućuje vam niz mogućnosti bilo da se radi o šivanju modernih komada, predložaka, dekora za kućanstvo ili dekorativnih predmeta.
PODESIVA ZATEGNUTOST - Sustav osigurava postojanu kvalitetu šavova, koju god vrstu tkanine koristili.
AUTOMATSKA IZRADA RUPICA ZA GUMBE U 4 KORAKA - Laka izrada rupa za gumbe!
LAKO POSTAVLJANJE KONCA - Za lako postavljanje konca jednostavno slijedite upute otisnute na stroju.
4 SNAP-ON PRITISNE STOPICE - Snap-on pritisne stopice lako se zamjenjuju - bez odvijača.
AUTOMATSKO NAMOTAVANJE KONCA NA KALEM - Držač igle automatski se zaustavlja tijekom namotavanja konca na kalem da bi namotavanje bilo sigurno.
ČVRSTA METALNA KONSTRUKCIJA - Čvrsta unutrašnja potpora drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje.
ŠIVANJE UNATRAG IZNIMNO VISOKO PODIZANJE PRITISNE STOPICE - Omogućuje bolji pregled pri postavljanju višestrukih slojeva nabrane tkanine ispod pritisne stopice.
VIŠESTRUKO POZICIONIRANJE IGLE - Položaj igle može se mijenjati individualno za svako šivanje, uključujući ubacivanje zatvarača, konca i završnog šava.
ČETVERODIJELNI SUSTAV TRANSPORTNIH ZUBACA - Ovaj sustav transportnih zubaca za tkaninu osigurava podizanje i podupiranje tkanine ispred i iza stopice, čime se osigurava preciznije pomicanje tkanine.
"SLOBODNA RUKA" SA SPREMNIKOM - Slobodna ruka omogućuje lak pristup manžetama, okovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim mjestima. Ugrađeni spremnik osigurava lak pristup uključenom priboru.
PRENOSIVA - Stroj ima ugrađenu ručku za prenošenje, za lakši transport.
 

UKLJUČENI PRIBOR: 
Višenamjenska stopica, stopica za šivanje rupa za gumbe, stopica za šivanje gumba, stopica za patentni zatvarač, pokrovi špule s koncem (2), odvijač, podloga za krpanje, upute za izradu rubova i prošivanje, špulice (klasa 15), pakiranje igala, paralica / četka za končiće, pokrov za zaštitu od prašine s bočnim otvorima, papučica i kabel za napajanje.
 
Broj programa šivanja 29
Brand Singer
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Šivaća mašina