text.skipToContent text.skipToNavigation

HANSGROHE CROMA SELECT E tuš setID EK000252106

HANSGROHE CROMA SELECT E tuš setID: EK000252106

Cijena
949,00 kn
Sastoji se od Isiflex cijev tuša 1,60 m, Croma Select E Vario ručni tuš, Unica'S Puro zidna šipka za ručni tuš 0,90 m. Inovativna SELECT tehnologija koja omogućava još lakše upravljanje tuševima i ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastoji se od Isiflex cijev tuša 1,60 m, Croma Select E Vario ručni tuš, Unica'S Puro zidna šipka za ručni tuš 0,90 m. Inovativna SELECT tehnologija koja omogućava još lakše upravljanje tuševima i pruža veći užitak tuširanja kod svih starosnih skupina. Elegantna tipka kod koje je dovoljan lagani dodir i vrsta mlaza se mijenja tj. voda se uključuje/isključuje. Veličina glave tuša: 110 mm. Okretni zglob na strani tuša za sprečavanje neugodnog uvijanja crijeva tuša. Kut nagiba može se namještati u rasponu 90°, klizni regulator zakreće se ulijevo i udesno te gore i dolje. Maksimalna količina protoka (pri 3 bara): 15 l/min. Disk za niveliranje zidne šipke sa zidom.

Select Button - užitak pritiskom na tipku , brzo prebacivanje između različitih tipova mlaza Quick Clean - jednostavno čišćenje - uklanjanje prljavštine i naslaga kamenca sasvim jednostavno pomoću prsta kojim lagano protrljamo fleksibilne silikonske mlaznice, XXL performance - čisti užitak tuširanja velikog formata s punim kapljicama obogaćenom zrakom i iznenađujuće malom potrošnjom vode.

Hansgrohe je ponovno revolucionirao način na koji koristimo vodu i to jednom elegantnom tipkom. Jedan klik je dovoljan za promjenu vrste mlaza ili uključivanje i isključivanje vode. Naziv nove tehnologije je Select. Intuitivni koncept upravljanja pritiskom na tipku jamči još više zadovoljstva u kupaonici i kuhinji. Nova Select tehnologija , sa svojim brojnim prednostima, donosi zadovoljstvo jednim pritiskom na tipku i to kod ručnih i nadglavnih tuševa, ShowerTablet nadžbuknih termostata, ShowerSelect završnih podžbuknih setova i Showerpipes kao i kod miješalica za umivaonike te kuhinjskih miješalica. Ovisno o proizvodu tipka Select može se aktivirati i pritiskom ruke ili lakta.Zbog toga je ova tehnologija idealna za sve dobne skupine , posebice za osobe sa ograničenom slobodom kretanja.

Serija: Croma Select E
Materijal: Plastika
Vrsta mlaza: Tri vrste mlaza
Boja: Krom
Promjer: 110 mm
Visina: 66,9 cm
Tip proizvoda Tuš asortiman
Brand Hansgrohe
Vrste mlaza 3