text.skipToContent text.skipToNavigation

GROHE EUROSMART NEW 32929002 miješalica za bideIDEK000322280

TOP akcija!
Za sve ovotjedne TOP akcije kliknite OVDJE!

799,00 kn
Cijena
719,10 kn
GROHE EUROSMART – KORISNIČKI PRILAGOĐENA MIJEŠALICA ZA BIDE S NEZAHTJEVNIM ODRŽAVANJEM Tehnologija GROHE SilkMove ovoj jednoručnoj miješalici osigurava iznimno laku upotre...

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 04.03.2021

GROHE EUROSMART – KORISNIČKI PRILAGOĐENA MIJEŠALICA ZA BIDE S NEZAHTJEVNIM ODRŽAVANJEM

Tehnologija GROHE SilkMove ovoj jednoručnoj miješalici osigurava iznimno laku upotrebu. Dobivate i ugrađeni sifon na potisak. Praktičan perlator s kugličastim zglobom omogućuje vam jednostavno usmjeravanje mlaza vode, a ugrađena tehnologija uštede vode GROHE EcoJoy smanjit će potrošnju vode do 50 %. Sa sjajnim kromiranim premazom GROHE StarLight ova će se miješalica istaknuti u vašoj kupaonici te se lako održava. Sustav jednostavne instalacije osigurava brzu ugradnju.

Grohe Eurosmart New jednoručna miješalica za bide modernog je dizajna i zaobljenih linija. Proizvod dolazi u dimenzijama visina 14 cm i dubina 13 cm, sadrži metalnu ručicu i perlator sa kuglastim zglobom. Miješalica sadrži prilagodivu minimalnu brzinu protoka vode te graničnik temperature. Grohe Eurosmart New jednoručna miješalica za bide izrađena je od kvalitetnog mesinga sa Grohe StarLight krom premazom, dolazi sa priborom za montažu koji sadrži Grohe QuickFix set za brzu instalaciju sa alatom za centriranje i fleksibilne spojne cijevi. Proizvod ima 5 godina garancije.
Serija: Eurosmart
Linija: New
Tip: Visokotlačno
Visina: 140 mm
Dubina: 130 mm
Tip odvodnog seta: Gornji dio sifona s podizačem
Boja: Krom
Materijal: Mesing
Visina 140 mm
Brand Grohe
Jamstvo 5 god
Tip proizvoda Armature za bide