text.skipToContent text.skipToNavigation

Xiaomi Smart Plug 2 EU - pametna utičnicaID EK000558480

Xiaomi Smart Plug 2 EU - pametna utičnicaID: EK000558480

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
19,00 €

Kontrolirajte klasične kućanske uređaje, gdje god se nalazili - Xiaomi Smart Plug 2 omogućuje vam upravljanje kućanskim uređajima s bilo kojeg mjesta  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kontrolirajte klasične kućanske uređaje, gdje god se nalazili - Xiaomi Smart Plug 2 omogućuje vam upravljanje kućanskim uređajima s bilo kojeg mjesta na kojem se možete povezati na internet. Kad napustite svoj dom više se ne morate brinuti jeste li isključili peglu ili neki drugi uređaj već samo preko Xiaomi Home aplikacije jednostavno uključite ili isključite utičnicu! Uređaj ima i funkciju brojača vremena koja vam omogućuje uključivanje i isključivanje uređaja u određeno vrijeme, a u aplikaciji je moguće i pratiti detaljnu statistiku i analizu potrošnje energije! Kada ste u izlasku, preko uređaja možete i daljinski upaliti svjetiljku koja je priključena u utičnicu kako recimo vaš kućni ljubimac ne bi bio u mraku! Utičnica je sigurna za korištenje i otporna na visoke temperature i vatru, a ukoliko i dođe do pregrijavanja ili prekomjerne struje Xiaomi Home aplikacije će poslati obavijest kako biste je ugasili na vrijeme. Pametna utičnica je kompaktna i ne zauzima puno prostora.
 


TEHNIČKI PODACI:
Vrsta proizvoda Pametna utičnica
Temperatura okoliša 0°C do 35°C
Strujna procjena Max. 3680 W
Dimenzije 74 x 52 x 76.6 mm
Težina Oko 110 g
Bežični standardi WiFi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz
  Bluethoot 5.0

 

 

Kontrola glasa

Uključite svoj Xiaomi Smart Plug 2 (Wi-Fi) samo svojim glasom uz pomoć Googlea*

Candy

 

Povežite se s aplikacijom Xiaomi Home

Daljinsko upravljanje napajanjem za laku i jednostavnu upotrebu. Svojim pametnim telefonom možete jednostavno uključiti i isključiti utikač kako biste kontrolirali snagu tradicionalnih uređaja kod kuće.

Candy2

 

 

Daljinska kontrola potrošnje električne energije uređaja

Kada putujete ili kasno večerate vani, možete daljinski upaliti svjetla kod kuće kako biste pazili na svoju mačku.

Candy

 

Pametno mjerenje vremena za uključivanje i isključivanje

Nema brige da ćete zaboraviti isključiti napajanje. mAko uvijek zaboravite isključiti kuhalo za vodu ili ovlaživač zraka kad izlazite iz kuće svako jutro, možete postaviti tajmer za Smart Plug kako biste izbjegli da stvarno niste isključili taj uređaj.

Candy2

 

 

Pogledajte potrošnju energije u stvarnom vremenu

Jasan prikaz potrošnje energije i uštede energije. Potpuna i detaljna statistika za učinkovitu analizu potrošnje energije.

Candy

 

Promijeni statusnu memoriju

Bez brige o iznenadnom nestanku struje. Xiaomi Smart Plug 2 (Wi-Fi) ima memoriju statusa prekidača, što vas štiti od potencijalnog nestanka struje tijekom rada jer će se automatski vratiti u status uključeno/isključeno od prije nestanka struje.

Candy2

 

 

Mjerenje vremena i odbrojavanje

Obavljajte zadatke čak i ako se internetska veza prekine.Možete brzo pokrenuti odbrojavanje dvostrukim pritiskom na gumb za uključivanje, a trajanje prilagodite u aplikaciji Xiaomi Home prema stvarnoj situaciji.

Candy

 

Sigurna uporaba

Kućište je izrađeno od materijala otpornog na plamen, koji je prošao test užarenom žicom na 750°C, otporan je na visoke temperature i otporan na vatru.

Candy2

 

 

Brzi podsjetnik na abnormalni status

Ima više ugrađenih senzora za sigurno reguliranje prekomjerne struje* i pregrijavanja. Kada prekorači ograničenje, aplikacija Xiaomi Home će poslati obavijesti kako biste mogli brzo provjeriti i riješiti svaku situaciju koja se pojavi.

Candy

 

Kompaktan dizajn

Zauzima mali prostor. Bilo da se koristi sa zidnom utičnicom ili produžnim kabelom, Smart Plug zauzima mali prostor, čime se smanjuju sukobi utičnica.

Candy2

Tip proizvoda Utičnice
Brand Xiaomi