text.skipToContent text.skipToNavigation

HESPO madrac AREN 200x90ID EK000232486

HESPO madrac AREN 200x90ID: EK000232486

Cijena
972,00 kn
Hespo madrac AREN 200x90. Madrac Aren u svojoj osnovi ima klasičnu Bonell opružnu jezgru. S obje strane opružna jezgra obložena je apretiranim filcom i PU pjenom. Ap...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Hespo madrac AREN 200x90. Madrac Aren u svojoj osnovi ima klasičnu Bonell opružnu jezgru. S obje strane opružna jezgra obložena je apretiranim filcom i PU pjenom. Apretirani filc madracu daje dodatnu čvrstoću i kompaktnost, dok PU pjena osigurava dodatnu udobnost prilikom ležanja. Navlaka madraca je izrađena od ugodne Jaquard tkanine koje je prošivena PES vatom radi dodatne mekoće i udobnosti.
Aren.JPG
 
Bonell opružne jezgre su klasični i najtradicionalniji sustav opružnih jezgri za madrace. Bonell opruge su konusne, manjeg promjera u srednjem dijelu nego na krajnjim prstenovima. Pojedine se opruge slažu u niz i spajaju spiralnom žicom u jezgru. Karakterizira ih visoka kompaktnost, tvrdoća i dugotrajnost. Ovo je vrlo pouzdan opružni sustav uz vrlo optimalne proizvodne troškove
Aren2.JPG
 
Aren3.JPG
 
HESPO - UDOBNOST - KVALITETA - ZDRAVLJE
Suvremeni, brzi način života prisiljava nas na sve veće psihičke i fizičke napore. Upravo s toga ne smijemo zanemariti one trenutke života u kojima se odmaramo. Osnovnu ulogu u tome ima kvalitetno spavanje tokom cijelog života; od ranog djetinjstva pa do najstarije dobi.

SPAVANJE JE OSNOVA ZA GOTOVO SVE...
Dobar noćni odmor ključan je da uživate u svakom novom danu i da iz njega možete izvući ono najbolje. Hespo radi na ovom principu preko 25 godina te je napravio madrace koji će vam pružiti najbolje za udobnost spavanja.

Jeste li znali? Mi spavamo:
  • 1/3 naših života
  • 7,5 sati na dan
  • 229 sati na mjesec
  • 2745 sati na godinu
  • 15,6 tjedana na godinu
 
hespo logo.jpg
Brand Hespo
Visina 21 cm
Širina 90 cm
Dužina 200 cm
Tip madraca Madraci s oprugama