text.skipToContent text.skipToNavigation

HESPO madrac EXCLUSIV FEEL 190X160 - F1 mekšiID EK000313637

HESPO madrac EXCLUSIV FEEL 190X160 - F1 mekšiID: EK000313637

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
607,20 €

Cijena
485,76 €

Madrac Exclusiv Feel sadrži standardnu džepićastu oprugužnu jezgru s 252 opruga po m2, te se prilagođava obliku tijela i pruža ergonomsku potporu na način da svaka o...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 08.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Madrac Exclusiv Feel sadrži standardnu džepićastu oprugužnu jezgru s 252 opruga po m2, te se prilagođava obliku tijela i pruža ergonomsku potporu na način da svaka opruga u jezgri reagira zasebno, neovisno o drugim oprugama, a dodatnoj udobnosti pridodaju obloge od Flexyfoam pjene profilirane u 5 anatomskih zona. Flexyfoam pjenu karakterizira kombinacija visoke čvrstoće, te snaga za podnošenje težine i opterećenja dok istovremeno zadržava elastičnost i udobnost. Madrac dolazi u dvije izvedbe, F1 (mekši) i F2 (tvrđi). Argentano tkanina je antibakterijska tkanina koja madrac štiti od razvoja bakterija i mirisa pomoću tehnologije ionskog srebra, što je pogodno za osobe koje pate od alergija. Skidiva je i periva.
Exclusiv Feel_sastav.jpg
 
HESPO - UDOBNOST - KVALITETA - ZDRAVLJE

Suvremeni, brzi način života prisiljava nas na sve veće psihičke i fizičke napore. Upravo s toga ne smijemo zanemariti one trenutke života u kojima se odmaramo. Osnovnu ulogu u tome ima kvalitetno spavanje tokom cijelog života; od ranog djetinjstva pa do najstarije dobi. HESPO madrac EXCLUSIV FEEL (190x80cm) u mekšoj varijanti oduševiti će vas svojim karakteristikama.
Hespo nudi sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje, a posebnu pažnju poklanja upravo proizvodnji madraca koji čine osnovu zdravog sna. Razvoj svakog novog madraca temelji se na suradnji sa stručnjacima koji se bave istraživanjem zdravog spavanja, kao i praćenjem i primjenom svjetskih trendova i noviteta.
science-sleep-why-you-need-7-8-hours-night_thumb.jpg
 
SPAVANJE JE OSNOVA ZA GOTOVO SVE...

Dobar noćni odmor ključan je da uživate u svakom novom danu i da iz njega možete izvući ono najbolje. Hespo radi na ovom principu preko 25 godina te je napravio madrace koji će vam pružiti najbolje za udobnost spavanja.

Jeste li znali? Mi spavamo:
  • 1/3 naših života
  • 7,5 sati na dan
  • 229 sati na mjesec
  • 2745 sati na godinu
  • 15,6 tjedana na godinu
 
1375951879_wake_up_small.jpg
 


U suradnji s AEH Institutom u Švicarskoj, madrac Exclusiv Feel je strogo analiziran, testiran i na kraju certificiran u laboratoriju „Good Night‘s SleepLab“. Što je to testirano u centru za testiranja? Good Night’s SleepLab testira proizvode u 4 dimenzije:


ERGONOMIJA - 
Kako bi podržao opuštanje leđa, madrac se mora prilagoditi konturama tijela. Testiramo svojstva ležanja, tjelesnu podršku i regeneraciju. Mjereni kriteriji: Udobnost i opuštanje.

HIGIJENA - Od posebne važnosti za osobe koje pate od alergija. Testiraju se antibakterijske tvari kako bi se spriječile bakterije, gljivice i mirisi. Mjereni kriteriji: Čistoća i svježina.

KLIMA - Da bismo dobro spavali, moramo imati pravu temperaturu i suhu klimu ispod prekrivača. Provjerava se propusnost zraka, prijenos vlage i kontrola temperature. Mjereni kriteriji: Suha i ugodna temperatura.

IZDRŽLJIVOST - Madrac bi trebao trajati do 10 godina te izdržati vlagu, opterećenje i temperaturne izmjene. Ispituje se životni vijek i izdržljivost. Mjereni kriteriji: Pouzdanost i sigurnost.
 
REZULTATI TESTIRANJA:
rezultati testiranja.jpg
 
 
Tip proizvoda Madraci
Brand Hespo
Visina 23 cm
Širina 160 cm
Dužina (cm) 190 cm
Tip madraca Madraci s oprugama
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!