text.skipToContent text.skipToNavigation

MEDICO HOME madrac ASTRID 200x90cmID EK000517012

MEDICO HOME madrac ASTRID 200x90cmID: EK000517012

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
129,00 €

Baš kao što je u nordijskom svijetu Astrid poznata po svojoj šarmantnosti i ljepoti, tako je i naš istoimeni madrac dizajniran i izrađen na način da Vam donese lijepe...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 06.05.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Baš kao što je u nordijskom svijetu Astrid poznata po svojoj šarmantnosti i ljepoti, tako je i naš istoimeni madrac dizajniran i izrađen na način da Vam donese lijepe i šarmantne snove!

Madrac Astrid visok je 19 centimetara, a nudi Vam mogućnost spavanja na njegove obje strane, odnosno donjoj i gornjoj.

Model Astrid spada u kategoriju tvrđih madraca i odličan je izbor za osobe koje prvenstveno spavaju na leđima ili trbuhu, pojedinačne tjelesne težine do 100 kilograma.

Napravljen od Medicoil TrueEdge džepićaste jezgre visine 14 centimetara, koju sami proizvodimo, i obostrane poliuretanske pjene koja odbija grinje i alergene te Vam pruža potporu, Astrid će Vam priuštiti potrebnu udobnost prilikom spavanja.

Model Astrid standardno dolazi s bijelom, neskidivom navlakom.

Znate li što je Medicoil TrueEdge džepićasta jezgra, odnosno kako izgleda?

Jezgra je to koju tvore opruge, a koje se nalaze u svom džepiću od tkanine kako bi Vam omogućile veliku razinu udobnosti. No, razlika se nalazi u tome da se ova jezgra proteže od „ruba do ruba“. To zapravo znači da se proteže od jednog ruba madraca do drugog ruba te tako madrac s bočne strane nema potporu u vidu pjene već u vidu čvršće žice.

Ovakav način izrade Vam definitivno ne bi trebao ulijevati nepovjerenje jer istina je da su opruge na rubnim dijelovima madraca Astrid deblje i čvršće te samim time jezgra sama po sebi daje odličnu potporu svim spavačima na bočnim dijelovima madraca.

Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?

U slučaju da mislite kako spavate na sve moguće načine i ne znate odrediti položaj spavanja, Medico Home ima rješenje za Vas!

Razmislite u kojem položaju najčešće i najlakše zaspite, onda kada legnete u krevet i utonete u san, a u kojem položaju se najčešće probudite!

Ako zaspite na leđima ili trbuhu i budite se u istim položajima, onda je Astrid pravi izbor za Vas!

No, ako najčešće utonete u san na leđima ili trbuhu, a probudite se gotovo uvijek na boku, onda Vam preporučujemo da se javite našem stručnom osoblju radi detaljnijeg savjetovanja ili da pogledate našu ponudu srednje tvrdih madraca!

Model Astrid može se koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

 SPECIFIKACIJA MADRACA: 

TVRDOĆA: Tvrđi madrac
UKUPNA VISINA: 19 cm
JEZGRA: Džepićasta jezgra, 220 opruga/m2
UDOBNOST: 2 cm udobna PU pjena sa obje strane
NAVLAKA: 180 g/m2, 100% PES
SKIDIVA: Ne
PERIVA: Ne
CERTIFIKAT: Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO: 2 godina
SLEEP TRIAL: Ne

 ROLANI OBLIK: 

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!

Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

 

 

Tip proizvoda Madraci
Brand Medico Home
Visina 19 cm
Širina 90 cm
Dužina (cm) 200 cm
Tip madraca Džepićasta opružna jezgra
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!