text.skipToContent text.skipToNavigation

MEDICO HOME madrac PRESTIGE-S 200x180cmID EK000517048

MEDICO HOME madrac PRESTIGE-S 200x180cmID: EK000517048

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
379,00 €

Madrac Prestige ukupne visine od 21 centimetar jedan je od tvrđih madraca iz naše ponude, a pravi je izbor za osobe koje spavaju na leđima ili trbuhu i koje preferiraju tvrde madrace, te ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 05.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Madrac Prestige ukupne visine od 21 centimetar jedan je od tvrđih madraca iz naše ponude, a pravi je izbor za osobe koje spavaju na leđima ili trbuhu i koje preferiraju tvrde madrace, te za osobe pojedinačne tjelesne težine do 120 kilograma.

Napravljen od džepićaste jezgre koju sami proizvodimo te obložen s gornje i donje strane hladno lijevanom pjenom (HR pjena) nudi pravilan položaj kralježnici i potporu u predjelu trbuha svakom spavaču koji u san voli utonuti u spomenutim položajima!

Ovaj madrac je dvostran, a navlaka madraca može biti skidiva i periva na temperaturi do 60 stupnjeva ili može biti neskidiva, sve ovisi o Vašim željama.

Prestige se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

 SPECIFIKACIJA MADRACA:

TVRDOĆA: Tvrdi madrac
UKUPNA VISINA: 21 cm
JEZGRA: Džepićasta jezgra, 280 opruga/m2
UDOBNOST: 3 cm HR pjene 35 kg/m3 obostrano
NAVLAKA: 150g/m2, 100% PES
SKIDIVA: Da
PERIVA: Da, na 60 stupnjeva
CERTIFIKAT: Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO: 2 godine
SLEEP TRIAL: Da, 100 dana od dana dostave

 ROLANI OBLIK:

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!
Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

Tip proizvoda Madraci
Brand Medico Home
Visina 21 cm
Širina 180 cm
Dužina (cm) 200 cm
Tip madraca Džepićasta opružna jezgra