text.skipToContent text.skipToNavigation

MEDICO HOME madrac RUBIN 200x160cmID EK000516943

MEDICO HOME madrac RUBIN 200x160cmID: EK000516943

Iskoristite 15% popusta u košarici na artikle iz ove kategorije!
Popust se primjenjuje u košarici čiji je ukupni iznos veći od 200 €.
Ponuda vrijedi do 31.7.2024. ili do isteka zaliha.

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
477,00 €

-15% u košarici

Model Rubin u visini od 23 centimetra spada u kategoriju srednje tvrdih madraca, a raj je i biser za svakog prvenstveno bočnog spavača pojedinačne tjelesne težine do 110 kilograma koji želi doda...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 26.07.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Model Rubin u visini od 23 centimetra spada u kategoriju srednje tvrdih madraca, a raj je i biser za svakog prvenstveno bočnog spavača pojedinačne tjelesne težine do 110 kilograma koji želi dodatnu dozu udobnosti, jer upravo Rubin sa završnim slojem memory pjene osigurava komfor kakav samo možete poželjeti.

Većinu noći provodite spavajući na boku?

Napravljen od džepićaste jezgre koju sami proizvodimo te od kombinacije hladno lijevane pjene i završnog sloja memory pjene, Rubin će Vam pružiti osjećaj bestežinskog stanja i omogućiti potrebno utonuće u predjelu kukova!

Ovaj madrac namijenjen je prvenstveno za osobe koje spavaju na boku, no u određenim situacijama, odnosno na osnovi raznih kriterija odgovarat će i osobama koje spavaju na leđima ili trbuhu. Molimo Vas da nas kontaktirate prije same kupnje ako razmišljate o Rubinu, a niste prvenstveno bočni spavač!

Zbog kvalitetnije tkanine koju koristimo na madracu te sivih bočnih strana, Rubin dolazi s neskidivom navlakom, no to definitivno nije problem jer u ponudi imamo vodonepropusne i standardne zaštitne nadloške perive na temperaturi do 60 stupnjeva.

Bitno je napomenuti  da je Rubin jednostran, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi memory pjena.

Rubin se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

 SPECIFIKACIJA MADRACA:

TVRDOĆA: Srednje tvrdi madrac
UKUPNA VISINA: 23 cm
JEZGRA: Džepićasta jezgra, 280 opruga/m2
UDOBNOST: 3 cm HR pjene 35 kg/m3 + 2 cm Memory pjene
NAVLAKA: 150g/m2, 100% PES
SKIDIVA: Ne
PERIVA: Ne
CERTIFIKAT: Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO: 5 godine
SLEEP TRIAL: Da, 100 dana od dana dostave

 ROLANI OBLIK:

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!
Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.


SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

Tip proizvoda Madraci
Brand Medico Home
Visina 23 cm
Širina 160 cm
Dužina (cm) 200 cm
Tip madraca Džepićasta opružna jezgra
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!