text.skipToContent text.skipToNavigation

BESTWAY bazen - 198 x 51 cmIDEK000309951

Cijena
279,00 kn
BESTWAY Fast set okrugli bazen sa rubom na napuhavanje promjera 198 cm , dubine 51 cm pogodan je za djecu od 6 godina i starije. Tritech tehnologija izrade - 3 sloja čvrste PVC bazenske folije oja...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

BESTWAY Fast set okrugli bazen sa rubom na napuhavanje promjera 198 cm , dubine 51 cm pogodan je za djecu od 6 godina i starije. Tritech tehnologija izrade - 3 sloja čvrste PVC bazenske folije ojačane jezgrom od poliesterne mreže osiguravaju dodatnu stabilnost bazena.. Kapaciteta 1126 litara pružiti će puno osvježenja u vrućim ljetnim danima najmlađim članovima obitelji. Vrlo jednostavan za sastavljanje i rastavljanje idealan je odabir za dvorište obiteljske kuće ili vikendice. Ovaj bazen najbolji je omjer cijene i veličine u BESTWAY ponudi bazena.

Bestway® Fast Set™ 198 x 51 cm odličan je obiteljski bazen za vaše djecu. Postavlja se u par minuta, jer morate samo (naravno, nakon što ste izabrali posve ravnu podlogu) napuhati obruč i početi s nalijevanjem vode. Budući da je riječ o bazenu s rubom na napuhavanje bazenski obruč će se podizati sam s podizanjem razine vode. U paketu je priložen i odvodni ventil za nadzor razine vode, koji omogućuje regulaciju razine vode te brzo pražnjenje na kraju sezone. Bazensko platno Fast Set ™ izrađeno je od otpornog materijala Tritech™; 3-slojnog ojačanog materijala s jedrom iz poliesterske mreže između dva sloja PVC-a. To čini ukupnu debljinu 0,40-0,80 mm (ovisno od veličini bazena), što pridonosi izvrsnoj čvrstoći i izdržljivosti te osigurava obilje obiteljskog uživanja u kupanju puno godina!
Brand Bestway
Tip proizvoda Dječji bazeni
Boja Plava