text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
HOMEOGARDEN organsko granulirano gnojivo ORGANSKE JAGODE I BOBIČASTO VOĆE (1 kg)IDEK000236413

44,90  kn
Cijena
38,00  kn
100% ORGANSKO OBOGAĆENO GNOJIVO ZA JAGODE, MALINE, RIBIZL I OSTALO BOBIČASTO VOĆE - Prirodno, biološki i održivo osigurava prehranu biljaka, povećava zdrav do...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 02.10.2020

100% ORGANSKO OBOGAĆENO GNOJIVO ZA JAGODE, MALINE, RIBIZL I OSTALO BOBIČASTO VOĆE - Prirodno, biološki i održivo osigurava prehranu biljaka, povećava zdrav domaći urod i povećava stvaranje humusa koji je ključan za plodnost zemlje.
wild-berry-mix-strawberries-blueberries-blackberries-and-raspberries-2.jpg
 

✅ OBOGAĆENO 100% ORGANSKO GNOJIVO
✅ NPK: 6:5:10 , Kalcij: 4,2%; Magnezij: 4%
✅ SA PRIRODNIM ALGAMA I ORGANSKIM MAGNEZIJEM I KALCIJEM
 ZA JAGODE, MALINE, RIBIZL I OSTALO BOBIČASTO VOĆE
 CERTIFIKAT ZA EKOLOŠKI PROIZVOD
 MIKRO GRANULE – BRZO TOPLJENJE I DJELOVANJE

UPOTREBA: Gnojivo koristimo na svim vrstama bobičastog voća kao što su jagode, ribizl, maline, aronije, goji jagode, kupine i na svim ostalim biljkama, gdje se žele na prirodan način bez umjetnih gnojiva poboljšati njihov rast, cvatnja i davanje ploda.
 
istock-519835970-1.jpg
 

DJELOVANJE: Prirodno, biološki i održivo osigurava prehranu biljaka, povećava zdrav domaći urod i povećava stvaranje humusa koji je ključan za plodnost zemlje. Osnovnom, visokokvalitetnom organskom gnojivu daje posebno svojstvo i povećano djelovanje uz bitno manju potrošnju od standardnih organskih gnojiva, prirodni poboljšivači alge, organski magnezij i kalcij. Jedinstvena kombinacija organskog gnojiva i prirodnih tvari za poboljšanje osigurava zdrav domaći proizvod. Zahvaljujući mikrogranulaciji gnojivo se iznimno brzo topi i djeluje te je stoga vrlo prikladno i kao dodatno gnojivo tijekom cijele godine.

NAČIN UPOTREBE: Biljke u vrtu, koritima ili vrećicama za sadnju možete gnojiti u bilo kojem mjesecu u godini od veljače do studenog. Morate samo paziti da zemlja ne bude smrznuta jer se u tom slučaju gnojivo neće moći otopiti u zemlji. Za 25 m2 površine potreban je 1 kg gnojiva. Gnojivo možete i pomiješati s organskom zemljom za sadnju biljaka u korita ili lončiće u količini od 250 g na 50 l zemlje, ovisno o kvaliteti i sadržaju prehrambenih tvari u zemlji.
 
jag.jpg
 
NAJBOLJI REZULTATI: Za prirodno povećanje uroda i održivo poboljšanje zemlje u vrtu upotrebljavajte gnojivo najprije u početku rasta, u proljeće. U usporedbi s uobičajenim organskim gnojivima, bez dodatnih prirodnih poboljšivača, potrebna količina je bitno manja i to tako da prilikom pripreme zemljišta dodate gnojivo u količini od 1 kg na 25 m2. Posebno se preporučuje da se gnojivo dodaje i tijekom sezone rasta kao dodatak ili prilikom zamjene
biljaka u vrtu, gdje možete upotrijebiti i polovičnu količinu i to 1 kg na 50 m2. U slučaju da je zemljište iznimno slabo, količinu možete povećati do maksimalno 1 kg na 10 m2. Pri sadnji manjih sadnica kao što su jagode, dodajte 50 g gnojiva (1 šaka), a za malo veće kao što su maline ili ribizl 100 g gnojiva (2 šake gnojiva). Prilikom miješanja gnojiva sa zemljom prije sadnje ili kao dodatno gnojenje dodajte 1 kg na 200 l zemlje odnosno 250 g (5 većih šaka) na vreću zemlje (50 l).
 

Brand Homeogarden
Tip proizvoda Gnojiva