text.skipToContent text.skipToNavigation

BLUMFELDT Mod Grow povišeni cvjetnjak, SmeđaIDEK000379152

Cijena
1.359,00 kn
MOD GROW, POVIŠENI CVJETNJAK, 100 X 45 X 50 CM, BOROVA ŠUMA, BOR Dobrodošli u prirodu! Povišeni cvjetnjak blumfeldt Modu Grow 100 jednostavno unosi snagu prirode u dom. Voće, povrće, bilje...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 12.05.2021

MOD GROW, POVIŠENI CVJETNJAK, 100 X 45 X 50 CM, BOROVA ŠUMA, BOR

Dobrodošli u prirodu! Povišeni cvjetnjak blumfeldt Modu Grow 100 jednostavno unosi snagu prirode u dom. Voće, povrće, bilje ili cvijeće, svaka biljka će ovdje pronaći novi dom i pretvoriti vaš vrt, terasu ili dvorište u oazu svježine.

Lonac za cvijeće od punog materijala izrađen je od masivnog borovog drva i zahvaljujući slikanju na bazi vode idealan je za trajnu vanjsku upotrebu. Isporučena vrtna tkanina štiti drvo od vlage i tla, tako da će radost rasta i cvjetnog kreveta biti dugotrajna. Na površini od 100 x 50 cm možete vrt po svom ukusu. Jagode, rajčice, tikvice ili svježe začinsko bilje: zato što se uzgoj ručno najbolje ponaša.

Više se bavite uzgojem cvijeća? Nije problem! Povišeni cvjetnjak blumfeldt Modu Grow 100 bit će novi dom vašeg omiljenog cvijeća. Geraniums, petunija ili lavanda. Svi se cvjetovi dobro osjećaju i sjaje u svojoj ljepoti. Borovo drvo savršeno se integrira u bilo koji vrt i na bilo koju terasu i zahvaljujući svojoj prirodnoj boji impresivno poboljšava svoju okolinu. Povišeni cvjetnjak isporučuje se kao komplet za montažu, ali može se sastaviti u kratkom vremenu, jer su potrebna samo 4 isporučena vijka. Unatoč svojoj jednostavnoj konstrukciji, cvjetnjak za cvijeće blumfeldt Modu Grow 100 vrlo je jaka i stabilna zahvaljujući čvrstom borovom drvetu.

Sustav blumfeldt Modu Grow može se proširiti pojedinačno. Serija Modu Grow uključuje povišeni ležaj Modu Grow 50 i dvije konstrukcije rešetki Modu Grow 50 UP i Modu Grow 100 UP. Na taj način ne možete samo povećati površinu uzdignute cvjetne gredice, već je i odmah pružiti odgovarajućom potporom za penjanje biljaka, poput poklopca ili štapića.

Vrijeme je za svježe zelenilo i osvježavajuće boje: sadite u vlastiti povišeni cvjetnjak blumfelfd Modu Grow i uživajte u uzgojenom bilju i cvijeću, ali i ukusnom voću i povrću.

Najbolji:
Očaravajući svijet biljaka: povišeni cvjetnjak donosi prirodu doma
Domaće uzgoj: lijepi cvjetnjak za svježe voće i povrće, bilje i cvijeće
Idealno zaštićeno: vrtna tkanina sprječava da se drvo bubri vlagom
Kvalitetan materijal: izrađen od čvrste i robusne borove šume
Visoka kvaliteta: dug radni vijek zahvaljujući pocinčanim vijcima i vrtnoj tkanini
Sustav s 4 vijka: jednostavno i brzo sastavljanje

Detalji o proizvodu:
pogodno za uzgoj voća, povrća, bilja ili cvijeća
proizvedeno u Europi
materijal: borova šuma
zapremina: cca 225 litara
boja: bor

Sadržaj pošiljke:
1 x vrtni krevet
1 x set vijaka
1 x vrtna tkanina
upute za montažu na više jezika

Dimenzije:
dimenzije: cca 100 x 45 x 50 cm (Š x V x D)
težina: cca 19 kg
Tip proizvoda Ukrasne posude za vrt