text.skipToContent text.skipToNavigation

ONECONCEPT Eden Grow S, grow box, šator za uzgajanje, domaće uzgajanje, interijer, 120 x 120 x 200 cm, CrnaIDEK000379120

Cijena
969,00 kn
EDEN GROW S GROW BOX ŠATOR ZA UZGAJANJE Biljni vrtić za korištenje u domaćinstvu. S uređajem Eden Grow L predstavlja oneConcept kompaktnu grow kutiju, zahvaljujući kojoj mogu hobi vrtlari ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 07.05.2021

EDEN GROW S GROW BOX ŠATOR ZA UZGAJANJE

Biljni vrtić za korištenje u domaćinstvu. S uređajem Eden Grow L predstavlja oneConcept kompaktnu grow kutiju, zahvaljujući kojoj mogu hobi vrtlari uzgajati razne biljke bez obzira na klimu i vrijeme - u svom vlastitom domu!

Dosta prostora za biljke. Površina 0,64 m² omogućuje dosta prostora za razne vrtne akcije: Ovisno o vrsti se mogu do 80 x 80 x 160 cm velike kutije smjestiti više biljaka.

Izvana diskretna - s unutarnje strane sjajna. Vrtlarenje sa šatorom za uzgoj od oneConcept je efektivno zahvaljujući unutarnjoj vrsti od 600D tekstilnog pokrivača. To odražava svjetlost iz biljaka i uređaj je još efektivniji. Od vanjskog svjetla su biljke dobro zatamnjene. Uzgajanje se može optimalno isplanirati: Biljke rastu brže i jače i daju vrtlarima redovno lijepe trenutke.

I druge osobine šatora za uzgajanje će razveseliti ljubitelje biljaka: Na praktične stropne štapove je moguće namontirati i naprimjer filtere s aktivnim ugljenom i lampe; razni otvori s dvostrukim uzatvaranjem omogućuju instalaciju ventilacijskih sistema, kablova i pomagača. Odvojiva, vodootporna donja kadica štiti pod od neželjene vlage.

Veliki ulaz na prednjoj strani grow kutije oneConcept Eden Grow osigurava jednostavan pristup. Rajčice ili biljke: Ljubitelji zelenog imaju svoju grow kutiju u slučaju potrebe uvijek na oku!

Najbolji:
Srednje velika domaća grow kutija s dimenzijama 80 x 80 x 160 cm - za unutarnji uzgoj biljaka
Neproziran plašt od otpornog tekstilnog materijala (600D)
Visoko refleksna unutarnja koža za optimalno korištenje umjetnog osvjetljenja
Stabilan 19 x 0,8 mm čelični štap s metalnim kutevima
Dvostruka ventilacija, spajanje kabelom
Dva stropna štapa za učvršćivanje svjetla, filtera s aktivnim ugljenom itd.

Detalji o proizvodu:
Površina: 0,64 m²
Veliki ulaz na prednjoj strani za jednostavan pristup
Odvojiva, nepropusna donja kadica
Neprozirni patentni zatvarači
Sustav cijevi s praktičnim zatvaračima
Brza instalacija zahvaljujući slikovnom montažnom priručniku


Sadržaj pošiljke:
1 x uređaj kao montažni set
Priručnik

Dimenzije:
80 x 160 x 80 cm (ŠxVxD)
Težina: oko 7 kg