text.skipToContent text.skipToNavigation

Plamen peka saće Ø 50 cmID EK000236265

Plamen peka saće Ø 50 cmID: EK000236265

Najbolja kombinacija za opremiti dom! Pogledajte cijelu ponudu OVDJE. Akcija traje od 27.5. u 9h do 31.5.2022. u 9h ili do isteka zaliha.

Prilikom plaćanja Mastercard ® karticama Zagrebačke banke, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda.
Pogodnost vrijedi za prvih 300 kupaca, na odabranu akcijsku ponudu.

Cijena
699,99 kn
Plamen peka saće Ø 50 cm. Napravljena od sivog lijeva, unutrašnjosti emajlirane higijenskim emajlom. Promjer peke dovoljan je za pripremanje 10-12 obroka. Težina peke je 22 kg. PEKA – SAĆE je p...  Saznaj više

Dostavljamo već od 06.06.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Plamen peka saće Ø 50 cm. Napravljena od sivog lijeva, unutrašnjosti emajlirane higijenskim emajlom. Promjer peke dovoljan je za pripremanje 10-12 obroka. Težina peke je 22 kg.
PEKA – SAĆE je proizvod namjenjen za pripremu hrane u vikendicama i na otvorenom prostoru. Hrana se priprema na prirodan način, pomoću žara dobivenim loženjem drva ili drvenog uglja. Lagano se održava jer je emajlirana s unutarnje i vanjske strane. Nakon upotrebe dovoljno ju je oprati u blagom rastvoru deterdženta za suđe, isprati čistom vodom i osušiti kuhinjskom krpom.

NAČIN PRIPREME PEKE: Založiti vatru od suhog i tvrdog drveta jer isto daje obilat i dugotrajan žar. Vatru ložiti dok se ne sakupi dovoljna količina žara da se stavi ispod tanjura peke, te da se istim peka prekrije od graničnog obruča do vrha zvona peke. Nakon što se napravi dovoljna količina žara dio istog lopatom maknemo u stranu a dio ostavimo na mjesto gdje je gorila vatra. Na isto mjesto stavimo tanjur peke napunjen sa željenim sadržajem hrane. To pokrijemo zvonom peke koje će lagano sjesti na utoreni završetak tanjura. Lopatom uzmemo pripremljeni žar i prekrijemo gornji dio zvona, od graničnog obruča do vrha. Sa strane se može dodatno održavati vatra kako bi se stvorilo žara za dodatno prekrivanje zvona peke.
Akcija plamen20
Brand Plamen