text.skipToContent text.skipToNavigation

KETER SCALA 6X8 vrtna kućica 185x236x227cm - Smeđa_OŠTEĆENA - 97297710ID EK000317333

KETER SCALA 6X8 vrtna kućica 185x236x227cm - Smeđa_OŠTEĆENA - 97297710ID: EK000317333

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
796,20 €

5.998,97 kn

***NAPOMENA*** Kućica oštećena u prijevozu. Oštećenje vidljivo na slikama. Kućica je funkcionalna. Vrtna kućica Scala od plastičnog materijala koji izgledom nali...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 10 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

***NAPOMENA*** Kućica oštećena u prijevozu. Oštećenje vidljivo na slikama. Kućica je funkcionalna.
Vrtna kućica Scala od plastičnog materijala koji izgledom nalikuje drvu pruža mnogo mjesta za pohranu alata i vrtnog pribora.
Fiksni prozori i integrirana ventilacija osiguravaju opušten rad u vrtnoj kućici. Dvokrilna vrata omogućuju slobodan pristup kućici.
Scala dolazi u kompletu sa podom i krovom. Kućica ne zahtjeva dodatno ličenje nakon montaže jer je izrađena od polipropilena.
Po potrebi očistiti vodom. Idealno je rješenje za pohranu i u manjim vrtovima.
scala2.jpg
 
Vrtna kućica KETER SCALA  odgovor je na potrebe korisnika koji traže praktična i moderna rješenja. Krov i zid proizvoda izrađeni su od visokokvalitetnih materijala otpornih na vremenske uvjeteprodiranje vlage i mehanička oštećenja. Veliki interijer omogućuje vam pohranu svih vrsta vrtnih pribora i opreme. Unutarnji prostor može se bolje organizirati postavljanjem police, kuka i vješalica na zidove. Površinska tekstura zadržava rustikalni stil. Keter vrtna kućica će Vas oduševiti stilom, jednostavnošću montaže i količinom prostora za pohranu.

Otporna na UV zračenje
Vodootporna
Nema održavanja
Jednostavna montaža
 CS-Keter-logo.png
 
555.jpg
 

***OGRANIČENO 10-GODIŠNJE JAMSTVO 
Vaše Keter spremište ("proizvod") je proizveden od visoko kvalitetnih materijala, pod rigoroznim kontrolama i nadzorom. Ukoliko se pojavi problem, molimo uputite svoju pritužbu službi za korisnike, i to  na našoj web stranici: www.keter.com. Garancija pokriva oštećenja i manjkavost proizvoda, nastala od grešaka u proizvodnji ili na materijalu, i to u vremenskom periodu od 10 godina od datuma kupnje. (Izraz "grešaka" odnosi se na manjkavosti koje utječu na korištenje Proizvoda). Garancija ne pokriva manjkavosti i oštećenja nastala zbog normalnog propadanja proizvoda, uključujući, ali ne ograničeno na, ogrebotine, pukotine nastale kod upotrebe, gubitak boje ili izblijedjelu boju, rđanje, nepravilnu upotrebu, zloupotrebu, neodržavanje, izmjene, bojenje, selidbe ili transporta Proizvoda, djelovanja prirode, uključujući, ali ne ograničeno na, tuču, bilo koju vrstu oluje, poplavu i požar ili posljedične ili slučajne štete. Sastavljanje i rukovanje koje nije u skladu s preporukama, smjernicama i zabranama koje su opisane u ovim uputama, te korištenje u komercijalne ili javne svrhe, poništava ovu garanciju. Keter nije odgovoran za štete uzrokovane od treće strane, te štete ili gubitak predmeta u ili blizu kućice. Nakon predavanja dokaza o kupnji, te dokaza o manjkavosti proizvoda, predočenog pravovremeno, Keter će, po vlastitom nahođenju, zamijeniti oštećene dijelove Proizvoda, ili Vam nadoknaditi djelomičnu vrijednost cijene proizvoda, amortiziranu s obzirom na duljinu trajanja garancije.
Tip proizvoda Vrtne kućice
Brand Keter
Jamstvo 10 god
Glavni materijal PVC
Boja Smeđa
Visina 227 cm
Širina 185 cm
Dužina (cm) 236 cm
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!