text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Garmin Dezl LGV 700 MT-D EuropeIDEK000323770

Cijena
3.299,00  kn
dezl™ LGV700   DIMENZIJE

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 21.10.2020

dezl™ LGV700
 
DIMENZIJE 17,7 x 10,6 x 1,9 cm
VELIČINA ZASLONA, Š X V 15,2 x 8,9 cm, dijagonala 17,7 cm (6,95")
REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V 1024 x 600 piksela
VRSTA ZASLONA 7-inčni IPS izrazito širokog prikaza, TFT u boji, s on-cell kapacitivnim dodirnim zaslonom
TEŽINA 240 g
BATERIJA Punjiva litij-ionska baterija
TRAJANJE BATERIJE Do 2 sata
 
 
 
 
 

NAVIGACIJA ZA KAMIONE ZA DUGA PUTOVANJA

dēzl™ LGV700 je lako čitljiv 7-inčni navigacijski uređaj koji profesionalnim vozačima kamiona omogućuje nesmetan pogled na cestu i pruža izradu prilagođenih ruta za kamione1.

 

Ne propustite ni najmanju sitnicu. Veliki 7-inčni dodirni zaslon omogućuje vam jednostavnu navigaciju do željenog odredišta.

 

Pronađite najbolju rutu za svoj kamion uz izradu prilagođenih ruta za kamione1 i korisna upozorenja za pojave poput nadolazećih strmih nagiba.

 

Vrijeme je za odmor? Podaci usluge Truck Parking Europe prikazuju se duž vaše rute.

 

Trebate se istuširati? Napuniti kamion gorivom? Upotrijebite direktorij usluga za kamione i prikolice.

 

Pronađite lokalne zone utovara ili skladišta uz vodeću funkciju navođenja od utovara do istovara u industriji.

 

Recite mu nešto. Uživajte u praktičnom glasovnom pomoćniku i hands-free pozivima2.

Vidite širu sliku uz navigaciju za duge relacije.

VELIKI ZASLON

Opremljen svijetlim 7-inčnim dodirnim zaslonom s oštrim prikazom, ovaj dēzl navigacijski uređaj za kamione dizajniran je za jednostavno gledanje u kabini i intuitivan rad.

IZRADA PRILAGOĐENIH RUTA ZA KAMIONE

Jednostavno unesite informacije o profilu kamiona (mogu se unijeti podaci o visini, težini, duljini, širini i opasnom teretu) i pronađite rutu koja najbolje odgovara vašem kamionu i teretu1.

TRUCK PARKING EUROPE

Trebate parkirati kamion? Podaci usluge Truck Parking Europe pomažu vam da pronađete parkiralište za kamion duž rute. Filtrirajte prema željenim sadržajima kao što su Wi-Fi®, tuševi, razine sigurnosti i još mnogo toga. Dok ste povezani s mobilnom aplikacijom Garmin Drive™, provjerite dostupnost parkirnih mjesta kako biste smanjili rizik od vožnje do punog parkirališta.

POPULARNE RUTE ZA KAMIONE

Vozite nepoznatim teritorijem? Pogledajte popularne rute za kamione koje upotrebljavaju drugi vozači kako biste poboljšali svoju svjesnost o okolini.

UPOZORENJA ZA VOZAČA

Upozorenja za vozača potiču vas na sigurniju vožnju i povećavaju svjesnost o okolini upozoravanjem na oštre zavoje, promjene ograničenja brzine, željezničke prijelaze itd.

NAVOĐENJE OD UTOVARA DO ISTOVARA

Kada se približavate odredištu, naša vodeća funkcija navođenja od utovara do istovara u industriji prikazuje potencijalne zone utovara ili skladišta kako bi vam pomogla odrediti kamo trebate ići.

ODABERITE PRAVO ODMORIŠTE

Pronađite željena odmorišta za kamione uz prethodno učitan direktorij usluga za kamione i prikolice koji vam omogućuje filtriranje po robnoj marki ili sadržaju.

DIGITALNI PROMET

Isporučeni DAB kabel za prometne informacije spreman je za upotrebu i pruža pravovremena i precizna ažuriranja prometnih uvjeta. To znači da možete izraditi rutu koja izbjegava nesreće, građevinske radove i druge prepreke.

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE ODMORA

Primajte pravovremene obavijesti uz koje svako zaustavljanje možete iskoristiti na najbolji način.

Dobro došli u pametniju vožnju.

GLASOVNI POMOĆNIK

Trebaju vam upute? Samo izgovorite riječ. Vaš dēzl glasovni pomoćnik odgovara na vaše izgovorene naredbe, tako da vaše ruke mogu ostati na volanu, a oči usredotočene na cestu.

BEŽIČNE NADOGRADNJE

Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje vam jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala. Savjeti na zaslonu pokazuju kada su dostupne nove nadogradnje.

PROMET, VRIJEME I CIJENE GORIVA

Uparite dēzl LGV700 sa svojim telefonom i preuzmite aplikaciju Garmin Drive da biste pristupili aktualnim3 informacijama o prometu, vremenskim uvjetima i cijenama goriva u stvarnom vremenu. Omogućen vam je i pristup photoLive prometnim kamerama (ako su dostupne).

HANDS-FREE POZIVI

Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija omogućuje vam da sinkronizirate kompatibilan pametni telefon s dēzl navigacijskim uređajem za obavljanje poziva bez skidanja ruku s upravljača2.

PAMETNE OBAVIJESTI

Kada uparite uređaj s aplikacijom Garmin Drive, moći ćete vidjeti tekstne poruke i druge obavijesti3 s telefona prikazane na zaslonu navigacijskog uređaja.

 

Uživajte u boljem životu na cesti.

TRIPADVISOR

Pogledajte TripAdvisor® ocjene za hotele, restorane i turističke atrakcije koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta.

PRONAĐITE MJESTA PREMA NAZIVU

Uz prethodno učitane podatke usluge Foursquare® možete jednostavno pronaći milijune novih i popularnih mjesta.

POKRIVENOST KARTE

Vozite bezbrižno uz uključene nadogradnje karata i prethodno učitane karte ulica za Europu.

TRENUTNI IZRAČUN RUTA

Brže pronađite najbolju rutu i ranije krenite na put kada uparite dēzl LGV700 s telefonom putem mobilne aplikacije Garmin Drive™2.

DODAJTE POMOĆNU KAMERU

Vidite što se nalazi iza vašeg kamiona kada vozite unatrag uparivanjem dēzl uređaja za satelitsku navigaciju i BC™ 30 bežične pomoćne kamere (prodaje se odvojeno).

DOBIT ĆETE SVJEDOKA

Kamera Garmin Dash Cam™ služi kao vaš pouzdan svjedok i automatski snima i sprema videozapis tijekom vašeg dugog putovanja. Prodaje se odvojeno.

Jamstvo 2 god
Brand Garmin