text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin DriveCam 76 MT-D Europe, navigacijaID EK000562803

Garmin DriveCam 76 MT-D Europe, navigacijaID: EK000562803

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
520,94 €

DODATNO PAZITE NA SVOJU VOŽNJU. Bilo da se radi o obiteljskom odmoru ili svakodnevnom putovanju na posao, 7” Garmin DriveCam 76 GPS navigator donosi nove ...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 29.02.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

DODATNO PAZITE NA SVOJU VOŽNJU. Bilo da se radi o obiteljskom odmoru ili svakodnevnom putovanju na posao, 7” Garmin DriveCam 76 GPS navigator donosi nove razine slobode, pogodnosti i bezbrižnosti u vaše vrijeme na putu. Njegova ugrađena kamera na instrument tabli 1 neprestano snima i sprema video otkrivenih incidenata kako bi vam poslužila kao očevidac za volanom, dok vas glasovne naredbe i značajke spremne za vožnju dovode kamo želite. 

Slika


Uživajte u lako vidljivim kartama na svijetlom, jasnom 7” zaslonu visoke razlučivosti.


Jesi li vidio to? Ugrađena nadzorna kamera snima video incidente i sprema ih u sigurni online Vault 2 .


Pričaj sa mnom. Uživajte u praktičnoj Garmin glasovnoj pomoći za upute i pozivanje bez ruku kada je uparen s vašim kompatibilnim pametnim telefonom.

 


Saznajte koja su najbolja mjesta na vašoj ruti pomoću ocjena putnika na Tripadvisoru ® i popisa nacionalnih parkova u SAD-u.


Napravite sve prave poteze s jasnim, detaljnim ažuriranjem karte Sjeverne Amerike.

Slika


Povećajte svijest s upozorenjima o sudaru sprijeda i napuštanju trake plus upozorenjima za nadolazeće opasnosti kao što su oštre zavoje.

 

Svjedok vaše vožnjeUPOZORENJE NA SUDAR SPRIJEDA

Kako bi povećali svijest vozača, upozorenja o sudaru sprijeda obavještavaju vas ako se vozite preblizu vozilu ispred. Određeni uvjeti mogu utjecati na funkciju upozorenja.

Slika

UGRAĐENA DASH KAMERA

Integrirana kamera kontinuirano snima 1080p HD video s vidnim poljem od 140 stupnjeva i automatski sprema video incidenta. GPS podaci pokazuju kada i gdje su se događaji dogodili, a predinstalirana memorijska kartica znači da je ovaj navigator spreman za korištenje.

VIDEO SKLADIŠTENJE

Spremljeni videozapisi automatski se sigurno pohranjuju u mrežni trezor i može im se pristupiti pomoću aplikacije Garmin Drive ™ na vašem kompatibilnom pametnom telefonu. Aktivna veza s Wi-Fi ® tehnologijom omogućuje vam dijeljenje videoisječaka s drugima slanjem veze i šifre.

 

Slika

UPOZORENJE NA NAPUŠTANJE TRAKE

Primajte upozorenja ako skrenete s ceste ili uletite u nadolazeći promet. Određeni uvjeti mogu utjecati na funkciju upozorenja.

VAULT PRETPLATA

Vaši spremljeni videoisječci kamere na kontrolnoj tabli pohranjuju se u sigurnom mrežnom trezoru 24 sata od trenutka učitavanja. Garmin također nudi proširene planove za pohranu putem plaćene pretplate. Saznajte više.

 

Dobrodošli u pojednostavljenu vožnjuSlika

LAKO ČITLJIV ZASLON

Zaslon visoke razlučivosti od 7 inča omogućuje vam da na prvi pogled lako vidite važne informacije i detalje karte.

GARMIN GLASOVNA POMOĆ

Trebate upute? Samo reci riječ. Garmin DriveCam odgovara na vaše izgovorene zahtjeve i zatim navigira kamo god trebate ići.

HANDSFREE POZIVI

Ugrađena BLUETOOTH ® bežična tehnologija omogućuje vam sinkronizaciju vašeg kompatibilnog pametnog telefona kako biste mogli upućivati pozive bez skidanja ruku s upravljača.

 

PROMETNE KAMERE

Pristupite prometnim kamerama photoLive (ako su dostupne) putem aplikacije Garmin Drive.

CIJENE GORIVA UŽIVO

Povežite se s aplikacijom Garmin Drive da biste dobili ažuriranja cijena goriva u stvarnom vremenu na svojoj ruti.

Slika

PROMET I VRIJEME UŽIVO

Izbjegnite kašnjenja i pronađite zaobilaznice koje štede vrijeme uz promet uživo kada je uparen s vašim kompatibilnim pametnim telefonom (omogućen s BLUETOOTH i GPS) koji pokreće aplikaciju Garmin Drive. Također, pogledajte vremenske prognoze, trenutne uvjete, animirani radar i upozorenja o oluji.

 

Slika

PAMETNE OBAVIJESTI

Pogledajte tekstualne poruke i druge obavijesti sa svog pametnog telefona prikazane izravno na zaslonu navigatora kada je uparen s aplikacijom Garmin Drive.

BEŽIČNO AŽURIRANJE

Ugrađena Wi-Fi povezivost olakšava ažuriranje karata i softvera bez korištenja računala. Znakovi na zaslonu pokazuju kada su dostupna nova ažuriranja.

 

Samo gledaj naprijed i voziSlika

UPOZORENJA VOZAČU

Kako biste potaknuli sigurniju vožnju i povećali svijest o situaciji, upozorenja vozača upozoravaju vas na nadolazeće oštre zavoje, promjene brzine, željezničke prijelaze i više. Upozorenja o kamerama za crveno svjetlo i brzinu nisu dostupna u svim regijama.

IMENIK NACIONALNIH PARKOVA

Otkrijte i uživajte u nekim od najvrjednijih prirodnih resursa Amerike. Jednostavno se krećite unutar parkova do centara za posjetitelje, izletišta, kampova i više.

PUTUJTE INFORMIRANI

Pogledajte ocjene putnika na Tripadvisoru za hotele, restorane i atrakcije na vašoj ruti ili u blizini odredišta. Osim toga, Foursquare ® točke interesa olakšavaju pronalaženje novih trgovina, restorana i milijuna drugih popularnih mjesta.

 

Slika

AŽURIRANJE KARTE I POKRIVENOST

Ovaj navigator uključuje unaprijed učitane karte ulica i ažurirane karte za Sjevernu Ameriku. Pokrivenost uključuje SAD, Meksiko, Kanadu, Portoriko, Američke Djevičanske Otoke, Kajmanske Otoke i Bahame.

VIDI IZA SVOG VOZILA

Kada uparite ovaj navigator s kompatibilnom Garmin rezervnom kamerom (prodaje se zasebno), lako možete vidjeti vozila, pješake i druge prepreke iza vašeg vozila.

PROVJERITE NAPRIJED

Korisna značajka Up Ahead prikazuje nadolazeća zaustavljanja za hranu, gorivo i druge prekretnice — kao što su nadolazeći gradovi — duž vaše rute.

ZNAČAJKA GARMIN REAL DIRECTIONS ™

Lako razumljive, govorne upute od skretanja do skretanja vodite poput prijatelja, koristeći nazive ulica, nazive trgovina i prepoznatljive znamenitosti. Na primjer, "Skrenite desno nakon hrama."

Tip proizvoda Cestovna navigacija
Brand Garmin
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!