text.skipToContent text.skipToNavigation
Canon Digitalni fotoaparat PowerShot SX70 HSIDEK000313664

Cijena
4.299,00 kn
Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost Vrhunski fotoaparat "sve u jednom" sa zumom od 65x koji izgleda kao DSLR, a odlikuju ga najsuvremenije značajke. Pro...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost Vrhunski fotoaparat "sve u jednom" sa zumom od 65x koji izgleda kao DSLR, a odlikuju ga najsuvremenije značajke. Proširite mogućnosti snimanja uz podršku za slike u RAW formatu, 4K videozapise, Bluetooth® i Wi-Fi, kao i daljinski prikaz uživo.

Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost

Vrhunski fotoaparat "sve u jednom" sa zumiranjem od 65x koji izgleda kao DSLR, a odlikuju ga najsuvremenije značajke. Proširite mogućnosti snimanja uz podršku za slike u RAW formatu, 4K videozapise, Bluetooth® i Wi-Fi, kao i daljinski prikaz uživo.

 

Specification Intro
 

Odličan fotoaparat za...

Izgleda kao DSLR, s tehnologijom fiksnog objektiva

Model "sve u jednom" koji izgleda kao DSLR, s masom i fleksibilnošću fotoaparata s fiksnim objektivom. Snimajte sve od udaljenih pojedinosti do makro snimki, bez mijenjanja objektiva.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Izoštrite udaljene objekte

Od širokokutnog do ekstremnog krupnog plana – snimite detalje nevidljive golim okom, bez zamjene objektiva, bilo da ste udaljeni metrima ili miljama.

 

Formati 4K i RAW

Prijeđite na postprodukciju uz RAW fotografije ili snimajte čiste JPEG datoteke izravno na fotoaparatu. Snimajte nevjerojatne videozapise u 4K UHD razlučivosti, uz visokokvalitetni ulaz za mikrofon.

steps into the ocean
dad and son jumping into the ocean

Brzo i precizno automatsko izoštravanje

Pouzdani mehanizam za automatsko izoštravanje modela PowerShot SX70 HS olakšava odvajanje pozadine od prednjeg plana. Opcija kontinuiranog automatskog izoštravanja omogućava snimanje pojedinosti prolaznih trenutaka.

Uspomene koje će trajati cijeli život, sačuvane uz savršene detalje

Kompaktni "sve u jednom" koji pametno pruža optimalno kadriranje fotografija, bez obzira na prolaznost trenutka.

 
 

Brojne mogućnosti povezivanja

Izrađujte sigurnosne kopije fotografija automatski pomoću funkcije za automatski prijenos fotografija*. Daljinski prikaz uživo omogućava snimanje, prikaz pogleda fotoaparata i pristup postavkama s mobilnih uređaja.

Specification Intro

Tehnički podaci


Optičko zumiranje od 65x


20,3 megapiksela


DIGIC 8


4K film


10 fps


LCD s promjenjivim kutom od 7,5 cm

 

Specification-Icons - Header Image
Jamstvo 2 god
Brand Canon