text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
PlayStation VR + VR Worlds VCH + Camera v2/PSVR Mk4IDEK000256164

Cijena
2.299,00  kn
PlayStation VR + VR Worlds VCH + Camera v2/PSVR Mk4 Što vam je potrebno za igranje u VR...

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 09.07.2020

PlayStation VR + VR Worlds VCH + Camera v2/PSVR Mk4
Što vam je potrebno za igranje u VR svijetu? Sony Playstation 4 ili PS4 Pro, Playstation kamera, Playstation VR naočale i standardni bežični kontroler, iako je za najbolje iskustvo preporučljivo koristiti Playstation Move. U paketu dolazi vaučer za paket od 5 igri VR Worlds - zahtjeva pristup internetu za preuzimanje sadržaja.
Nabavite sve što vam treba za početak igranja na konzoli PS VR u ovom nevjerojatno vrijednom paketu koji sadrži naglavni komplet za PS VR, PlayStation kameru i PlayStation VR Worlds s pet sjajnih igara. Paket sadrži sljedeće:
  • Naglavni komplet za virtualnu stvarnost
  • PlayStation kamera
  • PlayStation VR Worlds
Playstation VR dolazi sa 5.7" FullHD OLED zaslonom sa RGB matricom (superiorna PenTile matrici iz mobitela) sa stereoskopskim 3D prikazom. Latencija je niskih 18 ms, a slika se obnavlja u visokih 90 Hz ili 120 Hz. To znači da lag, tj. kašnjenje nećete uočiti, pa cijeli virtualni svijet izgleda prirodno.
U paketu dolazi i VR Worlds, skup od pet naslova koji su rađeni isključivo za Playstation VR naočale. Napravljeni su da vam dočaraju različita VR iskustva. Kako to izgleda, pogledajte u videu:
Cinematic Mod pretvara vaše Playstation VR naočale u veliki televizor, sa 2D slikom. Možete gledati filmove, fotografije, i klasične Playstation 4 igre. Idealna stvar kada TV nije dostupan za vašu plejku...
Social Screen prikazuje ono što vi vidite u VR naočalama, ali na klasičnom televizoru. Na taj način svi mogu vidjeti kako to izgleda i što trenutno vidite, a neke igre omogućavaju i interakciju VR svijeta i klasičnog gaminga.
Tip konzole PlayStation VR
Jamstvo 1 god
Brand Sony
Akcija GamingAkcija6