text.skipToContent text.skipToNavigation

SCOSCHE 3-u-1 univerzalni držač mobitela, ventilacija/staklo/pločaID EK000441892

SCOSCHE 3-u-1 univerzalni držač mobitela, ventilacija/staklo/pločaID: EK000441892

Cijena
169,00 kn
Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; Scosche HDVM 3-u-1 univerzalni sustav za montažu savršen je za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona u vašem domu ili uredu ili na v...  Saznaj više

Dostavljamo već od 12.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; Scosche HDVM 3-u-1 univerzalni sustav za montažu savršen je za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona u vašem domu ili uredu ili na ventilacijski otvor, kontrolnu ploču ili prozor vašeg vozila. StickGrip usisna baza za snažno držanje olakšava premještanje nosača iz automobila u automobil, od automobila do kuće, automobila u ured ili za korištenje gdje god imate ravnu, teksturiranu površinu. Odvojiva kopča za ventilaciju savršeno je rješenje za vožnju bez ruku s vašim pametnim telefonom ili GPS uređajem i olakšava prebacivanje nosača s jednog vozila na drugo. Spojke za ventilaciju pričvršćuju se na male i velike lamele. Dizajn od 360 stupnjeva omogućuje vam besprijekornu rotaciju između portretne i pejzažne orijentacije u trenu. Osiguravanje uređaja je jednostavno: samo ga stavite između podesivih krakova i čvrsto ga zaključajte. Ruke se prilagođavaju bilo kojem uređaju, širine do 3,5 inča. Sada je zakon u mnogim državama da morate imati svoj pametni telefon montiran u vozilo dok vozite.

SIGURNO: Pričvrstite pametni telefon na bilo koju ravnu, teksturiranu površinu u vašem domu ili uredu pomoću StickGrip vakuumske baze ili upotrijebite kopče za ventilaciju za pričvršćivanje na bilo koji ventilacijski otvor u vozilu.

PRIJENOSNI: Snažna baza usisne čašice može se ponovno koristiti za jednostavno premještanje s jednog mjesta na drugo. Uklonjive kopče za ventilaciju izvrsne su za korištenje u najam automobila!

SVESTRANO: Koristite na kontrolnoj ploči vozila, prozoru, ventilacijskom otvoru ili koristite držač usisne čašice u zatvorenom prostoru u svom uredu.

PRILAGODLJIV: Držači za montažu prilagođavaju se tako da odgovaraju pametnom telefonu, tabletu ili GPS uređajima širine do 3,5 inča.

OPTIMALNI KUT GLEDANJA: rotirajući dizajn od 360 stupnjeva za optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta.

TO JE ZAKON: Mnoge države imaju zakon koji zahtijeva da telefoni vozača budu postavljeni u vozilo dok su u upotrebi. Naši nosači sigurno drže vaš telefon za jednostavan rad jednom rukom ili bez ruku. Provjerite svoje lokalne zakone.

PRAKTIČNO: Dizajn omogućuje sigurnu i jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

Tip proizvoda Dodatni pribor za mobilnu telefoniju
Brand Scosche