text.skipToContent text.skipToNavigation

SCOSCHE teleskopski držač za mobitel, GPS ExtendoMount s podesivim krakovimaID EK000441886

SCOSCHE teleskopski držač za mobitel, GPS ExtendoMount s podesivim krakovimaID: EK000441886

Cijena
249,00 kn
Univerzalni nosač Scosche UH4WDEX2-SP ExtendoMount s teleskopskom podesivom rukom sustav je držača telefona u automobilu za praktičnu montažu vaših pametnih telefona na nadzornu ploču ili...  Saznaj više

Dostavljamo već od 18.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Univerzalni nosač Scosche UH4WDEX2-SP ExtendoMount s teleskopskom podesivom rukom sustav je držača telefona u automobilu za praktičnu montažu vaših pametnih telefona na nadzornu ploču ili vjetrobransko staklo vašeg automobila, kamiona, čamca ili RV-a. Svako vozilo i vozač su različiti, zato se Extendo prilagođava kako bi savršeno odgovarao svakom od njih. Osiguravanje uređaja je jednostavno: samo ga stavite između podesivih krakova i čvrsto ga zaključajte. Ruke su pogodne za bilo koji uređaj, do 3,5” širine. Teleskopska ruka se proteže/savija naprijed-natrag od raspona od 5,34” do 8,87” s kutom od 220 stupnjeva, tako da možete pomicati ruku na željenu duljinu. Pričvrstite nosač na mjesto na većini čvrstih i ravnih površina pomoću Scosche StickGrip ljepila ili podnožja uključenih u usisnu čašicu. Glava koja se može podesiti za 360 stupnjeva zakreće držač za auto telefon s iPhoneom, Androidom ili bilo kojim drugim mobilnim uređajem neprimjetno između portretne i pejzažne orijentacije u trenu.

SVESTRANO I SIGURNO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na gotovo svaku ravnu površinu pomoću StickGrip vakuumske baze. Gusjenica za višekratnu upotrebu može se lako premjestiti s jednog mjesta na drugo.

PRILAGODIVE RUKE: ExtendoMount ruke se prilagođavaju tako da odgovaraju pametnim telefonima, tabletima ili GPS uređajima širine do 3,5 inča.

TELESKOPSKI PODEŠIV RUKA: Ruka se podešava od raspona od 5,34” do 8,87” s podešavanjem kuta od 220 stupnjeva.

OPTIMALNI KUT GLEDANJA: 360 stupnjeva, rotirajući kuglični zglob prilagođava se kako bi se pronašao optimalan pogled na uređaj iz gotovo bilo kojeg kuta.

UKLJUČENO U PAKET: (1) ExtendoMount teleskopski nosač s usisnom čašom, (1) StickGrip ljepljivi disk (1) Pripremna maramica za čišćenje i (1) korisnik

Tip proizvoda Dodatni pribor za mobilnu telefoniju
Brand Scosche