text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Hauck krevetić Face To Me beigeIDEK000267068

Cijena
1.449,00  kn
Hauck krevetić Face To Me sa mogućnošću podešavanja visine prilagođava se svim vrstama kreveta. Bočna stranica krevetića se može spustiti i na taj način beba može biti odmah pokraj Vas. Majkama ola...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 28.09.2020

Hauck krevetić Face To Me sa mogućnošću podešavanja visine prilagođava se svim vrstama kreveta. Bočna stranica krevetića se može spustiti i na taj način beba može biti odmah pokraj Vas. Majkama olakšava dojenje tijekom noći bez potrebe za ustajanjem. Jača povezanost majke i djeteta te potiče djetetovo samopouzdanje i društvenost. Karakteristike: lagani okvir, jednostavna montaža, jednostavan i siguran sistem pričvršćivanja na različite modele kreveta, visina podesiva u 5 pozicija, prilagodljiv na visinu kreveta do 70 cm. Visina ležeće pozicije može se podešavati od 36 - 54 cm visine u 5 različitih pozicija. U Hauck krevetiću Face To Me Vaše dijete može sigurno spavati zahvaljujući sustavu pričvršćivanja krevetića i roditeljskog kreveta i bočnoj zaštiti koja spriječava pad. Tijekom dana Face To Me nože se koristiti kao kolijevka zatvaranjem stranice. Rubnici kolijevke su izrađeni od mekane, ugodne tkanine poput pliša, a bočne stranice od mrežaste tkanine kako bi se osigurala optimalna cirkulacija zraka. Hauck krevetić Face To Me je sklopljiv i ne zauzima puno prostora. Napomena : Gornji rub spuštenog bočnog dijela mora uvijek biti ispod madraca roditeljskog kreveta.
Dimenzije rasklopljenog krevetića : 92 x 56 x 85 cm. Dimenzije ležeće površine : 85 x 50 cm. Namijenjeno za bebe od rođenja do max. nosivosti 9 kg.
Brand Hauck
Tip proizvoda Krevetići