text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
OneConcept Polar Combat stol za zračni hokej, 6" 6 x 82 x 161 cmIDEK000312632

Cijena
1.419,00  kn
Stol za zračni hokej, za munjevite kućne duele. Tihi ventilacijski sustav za glatki i brzi protok paka, bez trenja. Velika površina za igranje, dijagonale 6" (150 x 75 cm), semafor, pakovi i ručke ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 30.09.2020

Stol za zračni hokej, za munjevite kućne duele. Tihi ventilacijski sustav za glatki i brzi protok paka, bez trenja. Velika površina za igranje, dijagonale 6" (150 x 75 cm), semafor, pakovi i ručke (udarači).
Sa stolom za zračni hokej oneConcept Polar Combat postat ćete velemajstori u zračnom hokeju. Uživajte u opuštenoj "gaming" večeri s prijateljima ili obitelji: zračni hokej stol OneConcept Polar Combat donijeti će u Vaš dom natjecateljsku atmosferu.
Tihi ventilacijski sustav omogućuje glatki protok paka, bez trenja, preko velikog laminata dijagonale 6". Testirajte svoje reflekse i pokušajte spremiti pak u gol protivnika pomoću udarača. Čvrsti i elastični udarači i mantinele igraćeg stola omogućuju brzu igru, koja zahtjeva vašu punu pažnju. Tko će biti taj, koji će prvi upisati 9 bodova na svom semaforu i pobijediti svog protivnika?
Munjevita igra: Stol za zračni hokej OneConcept Polar Combat donosi munjevite dvoboje s prijateljima i obitelji.
Dobna Granica 3+
Tip proizvoda Stolovi za igranje