text.skipToContent text.skipToNavigation
Barbie kuća iz snovaIDEK000336617

Cijena
3.569,00 kn
U Barbie kući iz snova ružičasta vrata su uvijek otvorena za obitelj i prijatelje kako bi ostali i igrali se. 3 kata, 8 soba, prostor za igru izvan kuće, bazen na krovu, dizalo koje radi i...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

U Barbie kući iz snova ružičasta vrata su uvijek otvorena za obitelj i prijatelje kako bi ostali i igrali se. 3 kata, 8 soba, prostor za igru izvan kuće, bazen na krovu, dizalo koje radi i preko 70 dodataka za igru! Garaža je dovoljno velika za Barbie lutku (prodaje se odvojeno) koja može parkirati bilo koje od svojih vozila, pa čak i kamper!

Prvi kat ima blagovaonicu i kuhinju s aparatima koji proizvode prave zvukove – pećnica zvoni, čajnik cvrči. Na drugom je katu kupaonica i dnevni boravak koji je savršen za zabavu s prijateljicama. Kauč se transformira u krevet na kat i stolić za kavu također postaje krevet. Treći kat sadrži veliku spavaonicu za Barbie s njenim ormarom iz snova. Neka se Barbie spusti po toboganu i neka se opusti u bazenu.

U Barbie kući izvan nje je zabavno isto kao i u njoj. Mnogo je mogućnosti za igru: roštilj i prekrasan vrt. Kuhinjski namještaj transformira se u namještaj za vrt ( pećnica postaje roštilj). Toliko je toga što se može s Barbie kućom iz snova s novim mogućnostima transformacije.
Dobna Granica 3+
Brand Barbie
Tip proizvoda Oprema za lutke