text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO DUPLO Kutija s kockama 10913IDEK000291119

Cijena
229,90 kn
Zabavna edukativna igračka puna je kocaka i dijelova koji potiču malu djecu da istraže aktivnu kreativnost i maštovitu igru. Poznati predmeti stimuliraju mlade umove, a šareni oblici potiču na zaba...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Zabavna edukativna igračka puna je kocaka i dijelova koji potiču malu djecu da istraže aktivnu kreativnost i maštovitu igru. Poznati predmeti stimuliraju mlade umove, a šareni oblici potiču na zabavu slaganja bez ograničenja, pa je ovaj početnički komplet iz serije LEGO® DUPLO® savršeno nadahnuće za sve mlade graditelje.
Edukativna igračka za malu djecu! U čvrstoj kutiji za pohranu nalaze se auto s pokretnim kotačima, krov, prozor, cvijeće, kruh, DUPLO figure ljudi, kocke s brojevima 1, 2 i 3... A tu su i originalne kocke u cijeloj dugi privlačnih boja.
Dok roditelji dijele radost kombiniranja kocaka i dijelova u beskrajne mogućnosti maštovite igre, svjedoče i dragocjenim razvojnim prekretnicama svojih mališana u trenutku kada se dogode. Sjajni pokloni za predškolsku djecu! Uz komplete za igru iz serije DUPLO mladi graditelji mogu se igrati bez ograničenja i izraziti se kroz modele. Raznobojni dijelovi, koje je jednostavno uhvatiti, sigurni su, čisti i jednostavni za ponijeti kamo god pođete, a usto potiču maštu mališana.
Set sadrži 65 dijelova.
Preporučena dob: 1+ godina.
Dobna Granica 1+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO DUPLO