text.skipToContent text.skipToNavigation
LEGO DUPLO Tropski otok 10906IDEK000342298

499,00 kn
Cijena
399,00 kn
Potaknite emocionalni razvoj i razvoj finih motoričkih vještina svog mališana maštovitom igrom, istraživanjem divljine, zabavnim značajkama i pustolovinom u prašumi! Sustavom kolotura možete podign...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Potaknite emocionalni razvoj i razvoj finih motoričkih vještina svog mališana maštovitom igrom, istraživanjem divljine, zabavnim značajkama i pustolovinom u prašumi! Sustavom kolotura možete podignuti stvari u obiteljsku kuću na drvetu, pokretnim mostom pronaći ćete pravi položaj, a majmun se može njihati na lijani. Brojne šarene životinje iz svijeta LEGO DUPLO® druže se s čuvarom, putnikom i njegovim sinom u velikom i raznolikom kompletu s DUPLO otokom i beskrajnim mogućnostima igre, učenja i izražavanja.

• Komplet životinja iz serije LEGO® DUPLO® sadrži 3 DUPLO figure: čuvara, putnika i dijete te 6 figura životinja: odraslog i malog slona, odraslog i malog tigra, majmuna i tukana.
• Zabavna edukativna igračka za mališane sadrži kućicu na drvetu u prašumi sa sustavom kolotura, zgradu za čuvara i pokretni most.
• Dodatni elementi uključuju fotoaparat, snop banana, ananas i raznoliku prašumsku vegetaciju.
• Kućica na drvetu visoka je više od 27 cm, široka 26 cm, a duboka 12 cm.
• Zgrada čuvara visoka je više od 19 cm, široka 13 cm, a duboka 10 cm.

Set sadrži 73 dijela.
Preporučena dob: 2+ godine.
Tema DUPLO Town
Dobna Granica 2+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO DUPLO