text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Hagridova koliba: spašavanje Kljunoslava 75947IDEK000335783

499,00 kn
Cijena
449,00 kn
Spasi Kljunoslava od ministra magije i zlog krvnika! Fantastični LEGO® komplet Harry Potter™ i zatočenik Azkabana odvest će te s Harryjem, Ronom Weasleyjem i Hermionom Granger do Hagridove kolibe, ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Spasi Kljunoslava od ministra magije i zlog krvnika! Fantastični LEGO® komplet Harry Potter™ i zatočenik Azkabana odvest će te s Harryjem, Ronom Weasleyjem i Hermionom Granger do Hagridove kolibe, ispunjene Hagridovim stvarima i ugrijane vatricom. Kada ministar dođe, sakrij se među Hagridovim bundevama, a zatim odveži lanac i odvedi Kljunoslava na sigurno. Ali pazi, krvnik silno želi upotrijebiti sjekiru!

• Sadrži 6 novih figurica iz serije LEGO® Harry Potter™ iz lipnja 2019.: Hagrida i novu figuricu Harryja Pottera iz lipnja 2019., Rona Weasleyja, Hermionu Granger, krvnika i ministra magije te figuru hipogrifa Kljunoslava s pokretnim krilima i glavom, na lancu koji se može ukloniti.
• Komplet iz serije LEGO® Harry Potter™ sadrži Hagridovu šumsku kolibu za sastavljanje s 2 odjeljka uz koju rastu bundeve.
• U sobi sa stolom u LEGO® Hagridovoj kolibi nalaze se stol sa stolicom, svijeća, škrinja, čokoladna žaba, novine Dnevni prorok i pauk.
• Najveća soba u LEGO® Hagridovoj kolibi sadrži stol s 2 stolice, naslonjač koji se može sastaviti, dimnjak sa svjetlosnom kockom, jaje u zdjeli, vreću, vitrinu, Hagridov ružičasti kišobran, lopatu, čajnik, žlicu, tavu, sataru, laso, metlu i kantu.
• Komplet sadrži i bundeve, svjetiljku, sjekiru, 3 štapića, šešir ministra magije i Kljunoslavov lanac koji se može ukloniti.
• LEGO® Hagridova koliba visoka je više od 16 cm, široka 23 cm, a duboka 12 cm.
• Figura Kljunoslava s raširenim krilima visoka je više od 5 cm, duga 7 cm, a široka 12 cm.

Set sadrži 496 dijelova.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tema Harry Potter
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™