text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Harry Potter Povratak Voldemorta 75965IDEK000342285

Cijena
179,00 kn
Vrati Voldemortu potpunu magičnu moć, a onda pomozi Harryju da pobjegne iz njegovih zlih kandži! Peter Pettigrew pomogao je Voldemortu da prebaci Harryja Pottera na sablasno groblje koristeći se Tr...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Vrati Voldemortu potpunu magičnu moć, a onda pomozi Harryju da pobjegne iz njegovih zlih kandži! Peter Pettigrew pomogao je Voldemortu da prebaci Harryja Pottera na sablasno groblje koristeći se Tromagijskim pokalom kao putoključem i zarobio ga uz grob Toma Riddlea. Pomiješaj napitak u kotliću, povuci polugu od kocaka i Lord Voldemort odmah će se pojaviti! Hoće li Harry pobjeći Gospodaru tame i njegovim odanim smrtonošama? Samo ti možeš odlučiti dok glumiš uzbudljivu scenu iz filma Harry Potter i plameni pehar.

• Sadrži 4 figurice: Harryja Pottera sa štapićem u odijelu za Tromagijski turnir, Lorda Voldemorta sa štapićem, Petera Pettigrewa sa štapićem i smrtonošu.
• Komplet za slaganje za djecu sadrži groblje Little Hangleton iz filma Harry Potter i plameni pehar s nadgrobnim spomenicima i vegetacijom.
• Povuci ručicu i postavi figuru Lorda Voldemorta iz skrivenog odjeljka pod zemljom u uspravan položaj.
• Dodatni elementi uključuju kotao, kost, bodež i Tromagijski pehar.
• Komplet iz serije LEGO® Harry Potter™ visok je više od 10 cm, širok 17 cm, a dubok 14 cm.

Set sadrži 184 dijela.
Preporučena dob: 7+ godina.
Tema Harry Potter
Dobna Granica 7+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Harry Potter ™