text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Minecraft Nebeski toranj 21173IDEK000386867

429,00 kn
Cijena
389,00 kn
Uzmi raketu na vatromet, poleti krilima elytra i sastavi lebdeću kuću kovača! Izgradi nebeski toranj! Sastavi lebdeći otok s vrtom! Ali pazi se duhova, napast će te ako ne spavaš u svom krevetu (sa...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.07.2021

Uzmi raketu na vatromet, poleti krilima elytra i sastavi lebdeću kuću kovača! Izgradi nebeski toranj! Sastavi lebdeći otok s vrtom! Ali pazi se duhova, napast će te ako ne spavaš u svom krevetu (sastavio si krevet, zar ne?). Otjeraj ih uz pomoć kacige od netherita i trozupca. Zatim preoblikuj komplet i kreni na sljedeću pustolovinu!

• LEGO® Minecraft™ Nebeski toranj (21173) sadrži raznolik skup okruženja za slaganje koja mogu oblikovati na beskrajno mnogo načina i krenuti na pustolovine iz Minecrafta koje nikada ne prestaju. • Sadrži figuru pilota s krilima elytra, kacigu od netherita, raketu na vatromet i trozubac, 2 leteća duha, narančastu mačku i mnogo autentičnih dodataka. • Nevjerojatno raznolik komplet potiče djecu da neprestano prilagođavaju svoje modele i istražuju nove pustolovine. Igra sliči onoj na internetu, ali uz praktično i kreativno slaganje. • Igrači igre Minecraft™ i kreativni graditelji od 8 godina i stariji uživaju u beskrajnim užicima bez granica u kompletu igračaka koji budi maštu. • Komplet koji se može preoblikovati visok je više od 18 cm, širok 15 cm, a dubok 12 cm, pa je savršen za maštovitu igru, kreativno izlaganje i kombiniranje s drugim kompletima iz serije LEGO® Minecraft™. • Raznobojni komplet sadrži mnogo dodataka iz igre Minecraft™, uključujući stol za crafting, nakovanj, brus, svjetiljke, krumpire, repu i bačvu ribe. • Kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft™ omogućavaju ljubiteljima igre Minecraft da se igraju na novi način uz likove, scene i značajke od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kocaka i elemenata. • LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde kvalitete u industriji kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 565 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina

Tema Minecraft
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Minecraft