text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Ninjago Sudbinska nagrada 71705IDEK000335779

1.099,00 kn
Cijena
949,00 kn
Zaplovi na Sudbinskoj nagradi s junačkim ninjama dok se bore protiv opasnih neprijatelja. Impresivno je plovilo i sjedište ninja i strašni ratni brod koji vlada morima. Udruži se sa Zaneom, Jayem, ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 23.04.2021

Zaplovi na Sudbinskoj nagradi s junačkim ninjama dok se bore protiv opasnih neprijatelja. Impresivno je plovilo i sjedište ninja i strašni ratni brod koji vlada morima. Udruži se sa Zaneom, Jayem, Coleom i Wuom dok zamahuju zlatnim oružjem u pripremi za bitku na palubi. Iznimno je važno da pobijediš u pomorskoj bitki.

• Detaljna, nova verzija kompleta NINJAGO® Sudbinska nagrada sa 7 figurica uz koje obožavatelji ninja mogu odglumiti scene iz uzbudljivog svijeta NINJAGO. Ovo je odličan komplet za slaganje za djecu koja vole smišljati vlastite priče.
• Komplet iz serije NINJAGO® Legacy sadrži LEGO® brod Sudbinsku nagradu te 7 figurica: Wua, Kaija, mladog Lloyda Garmadona, Samuraija X, Zanea, Jaya i Colea. Obožavatelji serije NINJAGO mogu se uživjeti u zabavnu glumu uz velik izbor likova.
• Uz igračku za ninje Sudbinska nagrada djeca mogu proslaviti bogatu prošlost serije NINJAGO® iz 1. sezone. Strastveni obožavatelji ninja rado će spuštati sidro broda, okretati motore i pomicati jedra.
• Komplet igračaka od 1781 dijela donosi zabavno iskustvo slaganja za dječake i djevojčice od 9 godina i starije te je sjajan rođendanski poklon. Uz komplet iz lipnja 2020. kreativni mališani mogu zaboraviti na stvarnost u jedinstvenom svijetu iz mašte.
• Kompletom NINJAGO® Sudbinska nagrada djeca se mogu igrati kod kuće, a mogu ga i ponijeti kamo god pođu za još više epskih pustolovina iz serije NINJAGO.
• LEGO® brod visok je više od 32 cm, dug 44 cm, a širok 38 cm.
• Dobre vijesti! Djeca mogu uživati u najboljoj kreativnoj zabavi s brodom Sudbinska nagrada i bez baterija; spreman je za pokret čim ga sastavite, tako da nikada ne mora biti privezan za dok.
• Komplet za igru sadrži i jednostavne upute, pa djeca mogu brzo sastaviti brod iz serije NINJAGO® i otploviti u bitku.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® NINJAGO® za djecu pokreću dječju maštu i pomažu im da pobjegnu u svijet neprestane zabave i kreativne igre u društvu junačkih ninja.
• LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije više od 60 godina, pa možemo zajamčiti da su uvijek skladne, kompatibilne te da se jednostavno razdvajaju svaki put, i ako ste kod kuće i ako plovite morima.
• LEGO® kocke od kojih je sastavljen komplet igračaka s ninjama ispunjavaju najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete. Znate da ste sigurni kada odaberete zabavne LEGO igračke za svoju djecu.

Set sadrži 1781 dijelova.
Preporučena dob: 9+ godina.
Tema Ninjago
Dobna Granica 9+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Ninjago