text.skipToContent text.skipToNavigation
LEGO Super Mario Bitka s vladarem Bowserova dvorca – proširena staza 71369IDEK000335768

Prilikom plaćanja Visa karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu.

Cijena
799,00 kn
Bori se s najvećim vladarem Bowserom u fora kompletu za proširenje za početničku stazu igre LEGO® Super Mario™. Skloni Lava Bubble s puta i uđi u Bowserov dvorac. Sruši Dry Bonesa s drhtave platfor...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 08.12.2020

Bori se s najvećim vladarem Bowserom u fora kompletu za proširenje za početničku stazu igre LEGO® Super Mario™. Skloni Lava Bubble s puta i uđi u Bowserov dvorac. Sruši Dry Bonesa s drhtave platforme. Obrani se od Booa koji te ganja oko tornja. Zakorači na palice kako bi Bowser podignuo ruke, pa možeš preuzeti nagrade iz bloka ? i vremenskog bloka. Poslije protresi most i sruši Bowsera, tako ćeš pobijediti!

• Igrači moraju poraziti neprijatelje u izazovima s palicama, drhtanjem i održavanjem ravnoteže kada dodaju akcijski komplet za proširenje Bitka s vladarem Bowserova dvorca (71369) početničkoj stazi igre LEGO® Super Mario™.
• Komplet za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ s igračkom za djecu sadrži figure Bowsera, Dry Bonesa, Booa i Lava Bubble te tornjeve dvorca s platformama koje se okreću i tresu, blok ? i vremenski blok za uzbudljivu igru.
• Djeca će uživati u borbi s najvećim vladarem Bowserom u kojoj trebaju stati na palice s figurom LEGO® Marija (figura ne dolazi u kompletu) kako bi Bowser podignuo ruke i doći do vremenskog bloka i bloka ?, a onda protresti most dok on ne padne.
• LEGO® komplet za slaganje od 1010 dijelova odličan je poklon za rođendan ili blagdan za djecu od 8 godina i stariju. Potaknut će mališane da sastave i urede vlastite jedinstvene razine na početničkoj stazi Pustolovine s Mariom (71360).
• Modul je visok više od 23 cm, širok 47 cm, a dubok 34 cm u osnovnom obliku. Komplet se može mijenjati i kombinirati s početničkom stazom i drugim kompletima za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™ na mnogo načina.
• Za ovaj komplet za proširenje nisu potrebne baterije. Samo ga kombinirajte s figurom LEGO® Marija s početničke staze i neka igra počne.
• U besplatnoj, intuitivnoj aplikaciji LEGO® Super Mario™ djeca mogu pronaći upute za slaganje, digitalne alate za pregled i sigurnu platformu za dijeljenje ideja. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kolekcionarski kompleti igračaka iz serije LEGO® Super Mario™ donose legendarni lik koji sve obitelji vole u stvarni svijet, s mnogo mogućnosti proširenja, preuređivanja, prilagodbe i stvaranja vlastitih jedinstvenih izazova za natjecateljsku igru.
• LEGO® kocke ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da se jednostavno, sigurno slažu svaki put, pa graditelji ne trebaju moći superzvijezde da ih spoje i razdvoje.
• LEGO® kocke i dijelove za slaganje bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo tako da možete biti sigurni da ovaj jedinstveni komplet igračaka ispunjava najviše standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 1010 dijelova.
Preporučena dob: 8+ godina.
Tema Super Mario
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Mario