text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System™ 71374IDEK000375852

TOP akcija!
Za sve ovotjedne TOP akcije kliknite OVDJE!

1.799,00 kn
Cijena
1.299,00 kn
Volite li videoigre? Jeste li igrali Super Mario Bros.™ u djetinjstvu? Ili samo uživate u praktičnim i kreativnim aktivnostima u slobodno vrijeme? Ako se prepoznajete u nečemu, nostalgični komplet ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 28.07.2021

Volite li videoigre? Jeste li igrali Super Mario Bros.™ u djetinjstvu? Ili samo uživate u praktičnim i kreativnim aktivnostima u slobodno vrijeme? Ako se prepoznajete u nečemu, nostalgični komplet LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) savršen je za vas.
Autentičan i interaktivan NES od kocaka pun je realističnih detalja, uključujući prostor za Game Pak koji se otvara i ima funkciju zaključavanja te upravljač sa spojnim kabelom i utikačem. Uz konzolu dolazi i retro TV, koji se može sastaviti, s plosnatom 8-bitnom figurom Marija koji se pomiče na zaslonu te akcijska kocka za skeniranje s LEGO® Mariom (figura ne dolazi u kompletu; pronađite je u kompletu s početničkom stazom igre LEGO® Super Mario™, 71360), koji će reagirati na neprijatelje s ekrana, prepreke i energetske pakete baš kao u igri Super Mario Bros.
Kreativna zabava! Jedinstveni komplet dio je inspirativne kolekcije LEGO kompleta za slaganje za odrasle koji su fantastični pokloni koje možete kupiti sebi ili kreativnim prijateljima koji uživaju u izazovima samostalne izrade i ponosnom izlaganju svojih kreacija.

Set sadrži: 2646 dijelova
Preporučena dob: 18+ godina
Tema Super Mario
Dobna Granica 18+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Super Mario