text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Kamion s mješalicom betona 42112IDEK000335788

TOP akcija!
Za sve ovotjedne TOP akcije kliknite OVDJE!

849,00 kn
Cijena
679,00 kn
Na svim je velikim gradilištima potrebna snažna miješalica betona. Počet ćeš praviti beton dok si rekao keks u kompletu LEGO® Technic Kamion s miješalicom betona. Vozi kamion, a onda okreni bubanj ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 22.04.2021

Na svim je velikim gradilištima potrebna snažna miješalica betona. Počet ćeš praviti beton dok si rekao keks u kompletu LEGO® Technic Kamion s miješalicom betona. Vozi kamion, a onda okreni bubanj miješalice i pripremi kamion. Spreman za istovar? Okreni bubanj miješalice u smjeru suprotnom od kazaljke na satu i izlij beton. S pomoću lijevka usmjeri beton na mjesta gdje ga trebaš i pripremi se za sljedeći građevinski projekt.

• Djeca koja vole komplete za igru s građevinskim vozilima otkrit će mnogo fora funkcija u kompletu LEGO® Technic Kamion s miješalicom betona (42112). Model ima okretni bubanj miješalice, pa izgleda i kreće se baš kao pravi.
• Komplet sadrži 1163 dijela, pa djeca mogu uživati u izazovnom slaganju prije nego što istraže sve značajke kamiona s miješalicom betona, uključujući 100 LEGO® kocaka veličine 1x1 koje predstavljaju beton.
• Ručno okrenite bubanj i miješajte beton ili ga postavite na automatsko okretanje i gledajte kako se miješalica okreće dok se kamion kreće. Okrenite bubanj u smjeru suprotnom od kazaljke na satu i izlijte beton dok ga usmjeravate lijevkom.
• Djeca koja vole modele kamiona za građevinu ludo će se zabaviti dok istražuju sve značajke kompleta s modelom kamiona s miješalicom betona. Sjajan je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu od 10 godina i stariju.
• Model kamiona s miješalicom betona dug je više od 42 cm, visok 19 cm, a širok 12 cm, pa je savršen za kreativnu igru.
• Baterije nisu potrebne za građevinsku igračku, pa zabava počinje odmah i nikada ne usporava.
• Tiskane upute dolaze u kompletu za slaganje s modelom kamiona iz serije LEGO® Technic za djecu.
• Kompleti s modelima iz serije LEGO® Technic sjajno uvode djecu u inženjerstvo. Serija LEGO Technic sastoji se od naprednih kompleta za slaganje s realističnim značajkama i funkcijama, nevjerojatnog dizajna.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Technic ispunjavaju najviše standarde industrije, pa možemo jamčiti da se svi kompleti za slaganje za djecu jednostavno spajaju svaki put.
• Kompleti za slaganje iz serije LEGO® Technic iscrpno se testiraju kako bi svi ispunjavali najviše globalne standarde sigurnosti i kvalitete.

Set sadrži 1163 dijela.
Preporučena dob: 10+ godina.
Tema Technic
Dobna Granica 10+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Technic