text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Veliki bager 42121IDEK000375981

349,00 kn
Cijena
299,00 kn
Tražite poseban dar za djecu koja vole igračke za gradilište? Model 2-u-1 LEGO® Technic™ Veliki bager (42121) ima mnogo elemenata za sate kreativne igre. Dječaci i djevojčice od 8 godina i sta...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 18.05.2021

Tražite poseban dar za djecu koja vole igračke za gradilište? Model 2-u-1 LEGO® Technic™ Veliki bager (42121) ima mnogo elemenata za sate kreativne igre.
Dječaci i djevojčice od 8 godina i stariji uživat će u uzbudljivom izazovu slaganja, a onda mogu istražiti realistične elemente bagera.
Saznaj kako bager radi. Kopanje, vožnja, rotiranje... Djeca mogu svašta istražiti u fora modelu bagera za djecu. Pogledajte lopatu koja se pomiče gore i dolje, pomičnu dizalicu i gusjenice te okretni trup. Tu su i detaljna kabina sa sjedalom za vozača i upravljačka ploča.
Komplet sadrži i „kamenje” od LEGO kocaka koje treba iskopati te 4 čunja. Kada dođe vrijeme za novi izazov, model se može pretvoriti u traktor s gusjenicama i žlicom.
Izazovan model za male obožavatelje LEGO kocaka. Svijet serije LEGO Technic donosi napredne igračke za slaganje za mlade obožavatelje LEGO kocaka za njihov sljedeći izazov. Izazovni kompleti s realističnim mehanizmima sjajni su za uvođenje djece u svijet mehanike.

Set sadrži: 569 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina
Tema Technic
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Technic