text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Baciuzzi Una autosjedalica 0-36 kg JaguarIDEK000280108
Cijena
1.990,00  kn
Autosjedalica UNA nova je na tržištu i pripada grupi 0+, I, II i III, koja prati rast vašeg djeteta. Odnosno namijenjena je za korištenje od rođenja do 12. godine života djeteta ili 0 – 36 kg. ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 02.06.2020

Autosjedalica UNA nova je na tržištu i pripada grupi 0+, I, II i III, koja prati rast vašeg djeteta. Odnosno namijenjena je za korištenje od rođenja do 12. godine života djeteta ili 0 – 36 kg.
Autosjedalica u boji Jaguar postavlja se na ISOFIX pripremu koja je ugrađena u njoj. Rotirajuća je za 360°, tako da se dijete do godinu dana i duže može voziti u suprotnom smjeru, a nakon toga se može voziti u smjeru vožnje. Možete ju postaviti i prema vratima automobila kako bi lakše stavili dijete u autosjedalicu i zavezali pojasevima.
"Univerzalni" sustav autosjedalice 0-36 kg odobren u skladu s ECE44 / 04 standardom. Univerzalni označava kako se autosjedalica može postaviti i pojasevima automobila, ali samo u automobilima koji imaju pojaseve s tri točke učvršćivanja odobrenim UN / ECE pravilnikom br. 16 ili drugim ekvivalentnim standardima.
Dijete je vezano pojasevima autosjedalice, a nagib se može podesiti na 4 položaja. Naslon za glavu također se može podešavati kako dijete raste.
Dimenzije: širina: 50 cm; visina: 65 cm; dužina: 45 cm.
Težina: 9,5 kg
Isofix Da
Težina 0-36 kg
Tip autosjedalice Autosjedalice
Brand Baciuzzi