text.skipToContent text.skipToNavigation

Cybex autosjedalica Sirona 0-18 kg Sirona S I-size granit black 520000511IDEK000324390

Cijena
3.149,00 kn
Sirona S i-size autosjedalica u smjeru suprotnom od smjera vožnje Zato što je to najsigurniji način putovanja za Vaše najmlađe, Sirona S i-size nudi udobnu vožnju u suprotnom smjeru od...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sirona S i-size autosjedalica u smjeru suprotnom od smjera vožnje
Zato što je to najsigurniji način putovanja za Vaše najmlađe, Sirona S i-size nudi udobnu vožnju u suprotnom smjeru od smjera vožnje za djecu od rođenja do visine 105 cm, približno 4 godine. Kontrola smjera vožnje (ddc) sprječava da se dijete vozi okrenuto u smjeru vožnje prije dobi od najmanje 16 mjeseci i 76 cm visine. Sirona S i-size također nudi povećanu sigurnost za Vaše dijete dok se vozi u smjeru vožnje zahvaljujući tehnologiji reduciranja energije. Ono se aktivira kada sila dosegne najveći udar u frontalnom sudaru: naslon za glavu pomakne se prema dolje, progresivno ograničavajući izloženost vrata sili udara te se naknadno učvršćuje u položaju.

360° mehanizam okretanja
Za jednostavni ulazak i izlazak iz sjedala:inovativan sistem okretanja 360° Sirone S i-size čini okretanje iz smjera suprotnog od smjera vožnje u smjer vožnje i obratno vrlo jednostavnim. Uz to, omogućava udoban položaj za ulazak i izlazak iz autosjedalice.

Kontrola smjera vožnje: ddc
Driving Direction Control (dcc) - kontrola smjera vožnje; Onemogućava pogrešnu upotrebu autosjedalice u smjeru vožnje, prije nego dijete navrši barem 16 mjeseci, i visine barem 76 cm.

Tehnologija reduciranja energije, er-tech
Reducira pritisak na vrat u slučaju frontalnog udara (u smjeru vožnje).
Tehnologija reduciranje energije Sirona S i-size pruža povećanu sigurnost za Vaše dijete u položaju u smjeru vožnje, a u slučaju frontalnog sudara. Reducira silu na vrat djeteta u frontalnom sudaru za približno 25%, u usporedbi s drugim postojećim sistemima vezanja pojasom.

Integrirana linearna zaštita od bočnih udara: L.S.P. sistem
Rasklopiva na strani autosjedalice koja je prema vratima vozila
Integrirani L.S.P. sistem Sirone S i-size nudi povećanu sigurnost u slučaju bočnog sudara. Reducira silu bočnog udara u kombinaciji sa školjkom sjedala koja apsorbira energiju za približno 25%.

Isofix Da
Težina 0-18 kg
Tip autosjedalice Autosjedalice
Brand Cybex