text.skipToContent text.skipToNavigation
Kinderkraft autosjedalica Concept (9-36 kg), rozaIDEK000354645

Cijena
599,00 kn
Svijet ne završava iza vrata kuće ili vrtića. Da biste zajedno mogli tražiti nove pustolovine, potreban vam je pouzdan pratitelj na kraćim i dužim putovanjima. Savršeno rješenje bit će autosjedalic...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 20.01.2021

Svijet ne završava iza vrata kuće ili vrtića. Da biste zajedno mogli tražiti nove pustolovine, potreban vam je pouzdan pratitelj na kraćim i dužim putovanjima. Savršeno rješenje bit će autosjedalica CONCEPT marke Kinderkraft! Osmišljena je kako bi omogućila sigurnost i udobnost mališana – da bi upoznavanje novih mjesta bilo još ugodnije! Upravo zato autosjedalica CONCEPT ima namjenske sigurnosne sustave, kao što je SPS i H-GUARD, izrađena je od pouzdanih materijala i podvrgnuta rigoroznim ispitivanjima. Rezultati govore sami za sebe – vaš mališan može u njoj putovati i na kraj svijeta! Čvrstoću konstrukcije provjerila je europska jedinica za testiranja KBA, a testovi sudara provedeni su na uglednom institutu TASS INTERNATIONAL. Autosjedalica je primjerena za djecu u rasponu težine 9 – 36 kg.

Sigurnost:
Skupina ECE I/II/III (9 – 36 kg)
Sustav SPS – kućište autosjedalice posebno je ojačano zahvaljujući čemu apsorbira snagu udarca i osigurava veću sigurnost prilikom bočnog sudara.
Sustav H-Guard – ojačan naslon za glavu štiti glavu i vratni dio kralježnice djeteta prilikom bočnog i stražnjeg sudara.
Unutarnji sigurnosni pojasevi s 5 točaka s mekanim jastučićima koji imaju sustav Anti-Slippery System mališanu pružaju sigurnost i ugodu.
Intuitivne vodilice za pojaseve olakšavaju pravilnu montažu.
Autosjedalica CONCEPT podvrgnuta je rigoroznim testovima sudara na uglednom, nizozemskom institutu TASS INTERNATIONAL.
CONCEPT je razvijen u skladu s tehničkim zahtjevima u Europi, a standarde njegove proizvodnje potvrđuje europski sigurnosni certifikat ECE R44.04.

Ugoda:
Podešavanje visine pojaseva – na 2 razine! Sve to da bi mališanu bilo još ugodnije!
Prostrana unutrašnjost autosjedalice i ergonomski oslonci za ruke osiguravaju udobno putovanje.
Odvojiva navlaka napravljena je od materijala koji se lako čisti i brzo suši.
Ergonomski oslonci za ruke ne samo da povećavaju ugodu putovanja, već i pokazuju mjesto za provođenje pojasa na kukovima.
ANTI-SLIPPERY SYSTEM – sigurnost i ugodu putovanja pružaju mekani jastučići na pojasevima i zaštita između nogu. Zahvaljujući Anti-Slippery sustavu sve će ostati na svojem mjestu!

Funkcionalnost:
Uz montažu pomoću automobilskih pojaseva s 3 točke autosjedalica je pogodna i za starije i za novije modele automobila.
Zahvaljujući podesivom naslonu za glavu jednom rukom možete autosjedalicu prilagoditi visini i potrebama djeteta. Možete odabrati čak 6 položaja (65 – 77 cm)!
Dva dodatna umetka za najmlađe: CONCEPT ima 2 dodatna umetka, zahvaljujući kojima autosjedalicu možete prilagoditi djeci različite dobi.
Navlaka se može skinuti i oprati. Zahvaljujući tome autosjedalica će izgledati lijepo dugi niz godina.

Materijali:
PP plastika (jak materijal, glatka obrada)
Navlaka: izdržljiv poliester ugodan na dodir, koji se brzo suši
Težina autosjedalice: 5,5 kg

Dimenzije:
autosjedalica: 71 (83) x 46 x 47 cm
podešavanje naslona za glavu: 65 – 77 cm
Isofix Ne
Težina 9-36 kg
Tip autosjedalice Autosjedalice
Brand Kinderkraft
Tip proizvoda Autosjedalice